Απίστευτες καταγγελίες για άγρια χτυπήματα στο ερασιτεχνικό!

Γίνεται λόγος για μπουνιές και κλωτσιές σε ανήλικους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους!

Απίστευτες καταγγελίες για άγρια χτυπήματα στο ερασιτεχνικό!

Απίστευτες καταστάσεις καταγγέλλει η διοίκηση του Φοίνικα Αγυιάς στο παιχνίδι με τη Φλόγα Κ. Καστριτσίου.

Συγκεκριμένα, κάνει λόγο για προπηλακισμούς και άγρια χτυπήματα στο παιχνίδι με τη Φλόγα Κ. Καστριτσίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας! Η ανακοίνωση:

«Ως σωματείο, κύριος στόχος μας είναι η δημιουργία ενός υγειούς συνόλου τόσο διοικητικά όσο και αγωνιστικά, από το 2013 στο μπάσκετ και από φέτος στο ποδόσφαιρο.

Προάγουμε την ευγενή άμιλλα και τα ιδεώδη του αθλητισμού προσφέροντας εκτός από χρήματα και την αγάπη μας για τα αθλήματα αυτά ΠΑΝΤΑ με σεβασμό στον αντίπαλο και στους διαιτητές. Με μεγάλη μας θλίψη, σήμερα μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Φλόγα Κάτω Καστριτσίου, γίναμε μάρτυρες θλιβερών σκηνικών.

Προπηλακισμοί και άγρια χτυπήματα ενάντια στους ποδοσφαιριστές μας, μπουνιές και κλωτσιές σε ανήλικους ποδοσφαιριστές και φιλάθλους μας μάς δυσαρεστούν αφάνταστα και αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να προοδεύσει ο αθλητισμός στον τόπο μας όταν τίμιες προσπάθειες σαν αυτή του Φοίνικα Αγυιάς, για ανάπτυξη του δημοφιλούς σπορ υποσκιάζονται στην βία και στις ύβρεις. Κάτι τέτοιες στιγμές, αμαυρώνουν όχι μόνο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο αλλά ολόκληρο τον αθλητισμό.

Η ομάδα του Φοίνικα Αγυιάς καταδικάζει και καταγγέλει τέτοιες συμπεριφορές, καθώς και την συμπεριφορά ορισμένων ενάντια στην ομάδα μας και δεν θα επιτρέψει να ξανασυμβούν.

Τέλος απαιτούμε από την ΕΠΣ Αχαΐας να λαμβάνει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης ενάντια σε τέτοιες ανάρμοστες συμπεριφορές και να προφυλάσσει τα σωματεία της.

ΥΓ. Οι διαιτητές αναχώρησαν για τα αποδυτήρια με το πέρας του αγώνα ενώ διαδραματίζονταν επεισόδια εντός αγωνιστικού χώρου και δεν τα κατέγραψαν στο φύλλο αγώνος, ενώ υπήρξαν συστάσεις από άτομα της ομάδας μας να παραμείνουν στον χώρο και να σημειώσουν τα γεγονότα».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ