Απίστευτο περιστατικό στη Λαμία: Αρνήτρια ασθενής έτρεχε γυμνή στο νοσοκομείο με σταυρό στο χέρι
Γυμνή και σε κατάσταση αμόκ, βγήκε στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Λαμίας, μια γυναίκα αρνήτρια του κορονοϊού.
Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου η 52χρονη νοσηλευόταν από τις αρχές Νοεμβρίου με κορονοϊό. Η γυναίκα επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές και – όταν προσπάθησαν να την περιορίσουν στο δωμάτιό της – έσπασε την πόρτα του δωματίου της.
Στη συνέχεια η γυναίκα πήρε αγκαλιά το Ευαγγέλιο και έναν σταυρό και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό… γυμνή.
Μάλιστα, η ίδια είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στο παρελθόν όταν δεν άφηνε το ιατρικό προσωπικό να δώσει την απαραίτητη θεραπεία στο ασθενή με κορονοϊό σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύονταν στο ίδιο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Lamiareport.gr, περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να την ηρεμήσει. Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα (15.11.2021) θα γίνει ψυχιατρική εξέταση και πιθανότατα η 52χρονη να διακομιστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να κάνετε τα καμένα ταψιά σαν καινούργια: Τα λάθη στο πλύσιμο και τα 3 κόλπα των ειδικών
Σορός άνδρα εντοπίστηκε σε κάμπινγκ της Ασπροβάλτας στη Θεσσαλονίκη
Δύο χιλιάδες ρομπότ στο Πεκίνο και ένα βίντεο που έκανε τον γύρο του κόσμου
Πώς θα φτιάξετε σπιτικό πελτέ όπως οι παλιές νοικοκυρές
Ολλανδία: «Κόκκινος συναγερμός» για χάπια ecstasy με το πρόσωπο του Τραμπ
