Από δυο χωριά… Χριστούγεννα!

Επισκέπτες από όλη την Ελλάδα διεκδικεί φέτος η Πάτρα με πολυθεματικά Χριστουγεννιάτικα χωριά

ΠΑΤΡΑ

Δύο ιδιωτικά «Χριστουγεννιάτικα χωριά» ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θα μπορούν να χαρούν φέτος οι Πατρινοί και οι επισκέπτες της πόλης, κατά την εορταστική περίοδο! Οι δημιουργοί τους, θέλουν να καταστεί η Πάτρα χριστουγεννιάτικος προορισμός όχι μόνο από όμορες περιοχές, αλλά και από ολόκληρη την Ελλάδα!

Πρόκειται για το «Ταξίδι στη χώρα των ξωτικών», που στήνεται στους χώρους του «Rοyal» στην Ακτή Δυμαίων και για το «Δέντρο των Ξωτικών», στον χώρο του «Ban Yan», στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Παράλληλα, προετοιμάζεται και το Χριστουγεννιάτικο πάρκο, του Δήμου Πατρέων στην πλ. Γεωργίου, για το οποίο φέτος καταγράφεται αυξημένο το ενδιαφέρον εκθετών. Ετσι, ο Δήμος προσανατολίζεται στη διάθεση των ξύλινων περιπτέρων, σε δύο χρονικές περιόδους: Από 6 – 26 Δεκεμβρίου και από 27 Δεκεμβρίου – 7 Ιανουαρίου 2023.

Ενδεχόμενο που έχει προκαλέσει τα παράπονα γηγενών επαγγελματιών, που ζητούν από τον Δήμο να προτιμηθούν έναντι ξένων επαγγελματιών και να τους διατεθεί ολόκληρη η περίοδος, όπως πάντα, ώστε να αποκομίσουν στοιχειώδες κέρδος.

 

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ