Από κλοπή μοτοσικλέτας σε διαρρήξεις: Ο «επισκέπτης» που αναστάτωσε το Πανεπιστήμιο Πατρών
Σειρά διαρρήξεων και μια κλοπή μοτοσικλέτας στο Πανεπιστήμιο Πατρών φέρεται να πραγματοποίησε μέσα σε δύο ημέρες ένας άνδρας, ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών και πρόκληση φθορών σε ξένη ιδιοκτησία σχημάτισαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, του οποίου η ταυτότητα έχει ήδη εξακριβωθεί.
Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, ο κατηγορούμενος, το διήμερο 5 και 6 Αυγούστου 2025, κινήθηκε στους χώρους του Πανεπιστημίου Πατρών, όπου και προέβη σε μια σειρά παράνομων ενεργειών. Αρχικά, φέρεται να έκλεψε μια σταθμευμένη μοτοσικλέτα. Στη συνέχεια, εισέβαλε με διάρρηξη σε εργαστήριο του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, χωρίς να καταφέρει να αποσπάσει κάποιο αντικείμενο, καθώς έγινε αντιληπτός και εγκατέλειψε τον χώρο.
Ακολούθως, ο ίδιος άνδρας, χρησιμοποιώντας τη μοτοσικλέτα που είχε αφαιρέσει, μετέβη σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος εντός της πανεπιστημιούπολης, το οποίο επίσης διέρρηξε, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει σε αφαίρεση αντικειμένων.
Η αστυνομία ολοκλήρωσε τη σχετική δικογραφία, η οποία πρόκειται να διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας για τα περαιτέρω.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το viral λάθος του καλοκαιριού: Μπορεί το καρπούζι να αντικαταστήσει το αντηλιακό;
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Η ομάδα Καλλιτεχνικής κολύμβησης της ΝΕΠ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΦΩΤΟ
Τελικά το καρπούζι παχαίνει ή κάνει για δίαιτα;
Το σκάφος διασώστης της NASA χρειάζεται τώρα το ίδιο διάσωση
Tα Καλάβρυτα γεμίζουν χρώμα με μουσική, χορό, παιχνίδια
Η αγαπημένη συνήθεια που μπορεί να αυξήσει τον κίνδυνο διαβήτη
Ειρήνη δια χειρός Νίκου Καραθάνου
