Από την Παραλία στο «Φ. Αραβαντινός» σαν να διακτινίστηκε!
Περιφερόταν και μιλούσε σχεδόν με όλους τους φιλάθλους σαν να ήταν πολιτικός, επιβεβαιώνοντας ότι είναι από τις μεγαλύτερες μορφές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου
Από το ένα γήπεδο στο άλλο. Από τις δημόσιες σχέσεις στο ένα παιχνίδι, στις δημόσιες σχέσεις στο άλλο. Ο λόγος για τον Γιάννη Παναγιωτόπουλο ή «Τζάρο» ή άρχοντα του κάμπου, ο οποίος αρχικά βρέθηκε στο γήπεδο Παραλίας για να παρακολουθήσει μαζί με τον προπονητή του Λιμνοχωρίου, Ανδρέα Πετρόπουλο το παιχνίδι της Δόξας Παραλίας με τον Ικαρο Πετρωτού.
Λίγο αργότερα, σαν να διακτινίστηκαν και οι δύο, «σκάνε» στο Φ. Αραβαντινός για να δουν τον αγώνα της Θύελλας Πατρών με τον Αρη.
Ωστόσο, το αξιοσημείωτο δεν είναι αυτό. Ο παράγοντας του Λιμνοχωρίου δεν κάθισε ούτε για δύο λεπτά στην ίδια θέση, καθώς περιφερόταν και μιλούσε σχεδόν με όλους τους φιλάθλους σαν να ήταν πολιτικός, επιβεβαιώνοντας ότι είναι από τις μεγαλύτερες μορφές του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Κλείδωσε το Apple Event: Έρχονται iPhone 18 Pro και το iPhone Ultra
Η παράσταση «Μια άλλη Θήβα» στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας ΦΩΤΟ
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Νέο Mac Studio με M5 Max και M5 Ultra: Το ισχυρότερο Mac για on-device AI
Η «Κοινο_Τοπία» επιβράβευσε τις φοιτητικές ομάδες Patras Medicine
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Μόλις αποκαλύφθηκε το νέο Mac mini με M6 και M5 Pro
