Ο Γιαννακόπουλος στον Βρούτση: «7 χρόνια κάνω προσπάθεια για να έρθουν στην σωστή ηθική»
Πρώτος στο ραντεβού με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση θα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, λίγη ώρα μετά την αποχώρησή του από το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς, ενώ οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα καταφτάσουν αργότερα. Στο Υπουργείο παρών και ο Βασίλης Παρθενόπουλος, εν αναμονή κρίσιμης συνάντησης υπό κυβερνητική εποπτεία.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στο Υπουργείο για τη συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση, για να βρεθεί λύση για το ελληνικό μπάσκετ, όπου μίλησε στις κάμερες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί.
Θυμίζουμε ότι νωρίτερα ο 51χρονος ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε στο Α.Τ. Κηφισιάς και ακολουθήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:
«Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κάποια πράγματα πρέπει να μπαίνουν στην σωστή διάσταση. Εδώ και 7 χρόνια κάνω μία μεγάλη προσπάθεια να φέρω τους κύριους Αγγελόπουλους στην σωστή ηθική. Είναι σε όλα ανάποδα. Με βρίζουν κάθε φορά που πηγαίνω στο ΣΕΦ. Πήγα στο Άμπου Ντάμπι, με βρίζανε με τον γιο μου δίπλα, δεν προκάλεσα ποτέ.
Πήγα να δω την ομάδα μου στο ΣΕΦ και πριν βγω έξω άκουσα εμετικά συνθήματα για την κόρη μου. Βγαίνω στο παρκέ και δεν προκάλεσα κανέναν.
Ξεφύγαμε με αυτά που γίνανε και δεν έχουμε μιλήσει για την διαιτησία.
Έχουμε κάνει σύσκεψη με τους διαιτητές και τους είπα ότι το μπάσκετ είναι ένα δύσκολο άθλημα, εγώ θα το δω πάντα με πράσινα γυαλιά, ο Ολυμπιακός με κόκκινα. Υπάρχουν κανονισμοί όμως που πρέπει να τηρήσετε. Όταν βρίσκονται πρόσωπα, την 5η φορά πρέπει να διακοπεί το ματς και να πάρει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός
Στο πρώτο σύνθημα για την κόρη μου, έσφαλα, έκανα χειρονομία και αποβλήθηκα. Ξέρω ότι υπήρξαν 11 συνθήματα. Πήγα την πρώτη και την δεύτερη φορά και το καταγράψανε. Την τρίτη δεν το έκανε. Αναγκάστηκα για ένα κ…δάκτυλο δεν είδα το παιχνίδι. Αυτό ήταν το λιγότερο που μπορούσα να κάνω και αυτή τη στιγμή είμαι εδώ, που δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ, αλλά οι κύριοι Αγγελόπουλοι που είναι ηθικοί αυτουργοί, που δεν πήραν ένα μικρόφωνο να μιλήσουν.
Είπαν μόνο πετάξτε τον έξω
Βγήκαν και είπαν ότι είπα αυτά τα εμετικά για τις κόρες τους. Αυτό που είπα ήταν «δεν ακούτε ότι θα γαμ..ουν την κόρη μου;» Αυτοί το διαστρεβλώσανε. Ήταν απαράδεκτο να υπάρξει αναβολή. Είναι αλλοίωση αποτελέσματος. Το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί και να κριθεί εντός γηπέδου. Όποιος κάνει παράβαση πρέπει να τιμωρηθεί. Βάζω πάνω από την αξιοπρέπειά μου από τον Παναθηναϊκό και είμαι σίγουρος ότι αν συνεχίσει το πρωτάθλημα, θα πάρει άλλο ένα και η διαφορά θα μεγαλώσει.
Και ένα τελευταίο πράγμα που μου διέφυγε πριν . Στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός ανεβάσανε το βίντεο με ήχο που βριζόταν η κόρη μου. Τους κάναμε μήνυση και τόσες μέρες μετά δεν έχει βρεθεί ένας να ζητήσει συγγνώμη. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός».
ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το Αστυνομικό Τμήμα Κηφισιάς και κατευθύνεται στο Υπουργείο Αθλητισμού, όπου επίκειται συνάντηση με τον Γιάννη Βρούτση. Το ραντεβού πραγματοποιείται στον απόηχο των γεγονότων του δεύτερου τελικού της Basket League και ενώπιον των εκκρεμοτήτων στον Αθλητικό Δικαστή.
Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού θα είναι ο πρώτος που θα περάσει την πύλη του Υπουργείου, καθώς η άφιξή του έχει προγραμματιστεί γύρω στις 15:00. Μία ώρα αργότερα αναμένεται να φτάσουν και οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, εκπροσωπώντας την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
Ήδη στο Υπουργείο βρίσκεται ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Παρθενόπουλος, ενώ το «παρών» στη συνάντηση θα δώσει και ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Μυλωνάκης.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News