Αποχωρούν και έρχονται (;) παίκτες στον Παναιγιάλειο
Στις προπονήσεις μετέχουν και ποδοσφαιριστές που περνούν από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού της ομάδας
Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Παναιγιαλείου μετά το τετραήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ακης Τζουμερκιώτης.
Στις προπονήσεις μετέχουν και ποδοσφαιριστές που περνούν από το «μικροσκόπιο» του τεχνικού της ομάδας, όπως ο Σάμι Φατί.
Πρόκειται για έναν νεαρό επιθετικό από τη Γκάμπια, ο οποίος είχε περάσει από τον Αιολικό τα προηγούμενα χρόνια, πέρυσι είχε δοκιμαστεί σε ομάδες της Αχαΐας, αλλά δεν στέριωσε πουθενά.
Επίσης, παρελθόν από την ομάδα αποτελούν δύο από τους καλύτερους παίκτες του Παναιγιαλείου, ο Μανώλης Αρβανίτης και ο Ρίντι Σάλλα, τους οποίους η διοίκηση ευχαρίστησε για την προσφορά τους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Πάτρας δύο «παράνομοι» εραστές ΦΩΤΟ
Δείτε ακριβώς τι συμβαίνει στο συκώτι σας όταν πίνετε καφέ κάθε μέρα
OpenAI: Ο Σαμ Άλτμαν ανοίγει τη συζήτηση για «φρένο» στην προηγμένη AI
Το Σωματείο «Ηλιαχτίδα» γιόρτασε 30 χρόνια προσφοράς και στήριξης ΑμεΑ στην Πάτρα ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
