Αποχωρούν Βούτσης και Σκουρλέτης από τον ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης προς την «Ομπρέλα» Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Εντός της ημέρας η επίσημη ανακοίνωση αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, από τον Πάνο Σκουρλέτη και Νίκο Βούτση.

ΣΥΡΙΖΑ

Παρελθόν από το ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Βούτσης και Πάνος Σκουρλέτης, οι οποίο αναμένεται εντός των επόμενων ωρών να ανακοινώσουν την αποχώρησή τους από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΣΥΡΙΖΑ: Κασσελάκης προς την «Ομπρέλα» πριν την Κεντρική Επιτροπή – Θα γελάσει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος

Σημειώνεται ότι η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος θα γίνει το Σαββατοκύριακο και σε αυτή τελικά θα συμμετάσχουν και τα μέλη της «Ομπρέλας» όπως αποφασίστηκε ύστερα από μαραθώνια συνεδρίαση που ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα.

Την Πέμπτη 9/11, 1.300 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ – ανάμεσά τους δυο εν ενεργεία βουλευτές και πολλοί πρώην υπουργοί και βουλευτές – συνυπέγραψαν κείμενο υπό τον τίτλο «Διέξοδος Αριστερά». Υποστηρίζουν ότι ο μύθος του ηγέτη που θα νικήσει τον Μητσοτάκη είναι μια απάτη και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι οι τραμπουκισμοί και η θρασύτητα ενός ιδιοκτήτη που αποφαίνεται «όποιος διαφωνεί φεύγει». Να κηρυχθεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης αλλά και «να μην προχωρήσουν οι διαγραφές και να μην αποχωρήσουν όσοι σκέφτονται να το κάνουν», λέει ο Γιάννης Δραγασάκης.