Απόδραση από τις φυλακές Κασσάνδρας – Συναγερμός για 39χρονο κρατούμενο που λείπει από την καταμέτρηση
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εντοπισμού μετά την απόδραση 39χρονου κρατούμενου από το Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας, στη Χαλκιδική. Η απουσία του έγινε αντιληπτή το βράδυ της Τετάρτης, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής καταμέτρησης.

Συναγερμός σήμανε στις αρχές στη Χαλκιδική, όταν διαπιστώθηκε απόδραση κρατούμενου από το Κατάστημα Κράτησης Κασσάνδρας.
Το περιστατικό αποκαλύφθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαρτίου, στη διάρκεια της καθιερωμένης νυχτερινής καταμέτρησης, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν ότι απουσίαζε ένας 39χρονος κρατούμενος.
Από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε άμεσα κινητοποίηση για τον εντοπισμό του, με τις αρμόδιες αρχές να αναπτύσσουν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η απόδραση, ενώ η επιχείρηση αναζήτησης του 39χρονου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News