Αποκαλύψεις από την Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

«Τα ΜΜΕ είχαν χειριστεί το θέμα του διαζυγίου πάρα πολύ ευγενικά και γλυκά απέναντι μου και απέναντι μας, γενικότερα. Σεβάστηκαν το θέμα ενός μωρού, ούτε δυο ετών δεν ήταν ο Αλέξανδρος» ανέφερε η γνωστή τραγουδίστρια.

Αποκαλύψεις από την Κοκκίνου για την προσωπική της ζωή

 

Για όλους και για όλα μίλησε η Ελλη Κοκκίνου στο «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου στην οποία δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον 17χρονο γιο της, Αλέξανδρο, στο διαζύγιο από τον πατέρα του παιδιού της και τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια.

Μιλώντας για τον μονάκριβο γιο της, η Έλλη Κοκκίνου υπογράμμισε στον Νίκο Χατζηνικολάου πως «Ο γιος μου είναι 17 χρονών. Δεν μου κάνει κριτική για το τι φοράω, δεν ασχολείται με το τι θα φορέσω. Τα τραγούδια μου δεν τα ξέρει όλα, ξέρει ο,τι έχει ακούσει όταν έχει έρθει σε μαγαζί δικό μου.

Έχουμε βρεθεί έξω και μου λέει “Α! Αυτό είναι δικό σου, ε;” Δεν γνωρίζει, γιατί εγώ δεν του τα έχω παρουσιάσει, στο σπίτι δεν παίζει Κοκκίνου. Δεν ακούει μουσική, ο,τι βάζω εγώ στο σπίτι. Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν ακούει μουσική. Απλά γελάει όταν κάνω online μάθημα από το σπίτι» λέει η δημοφιλής τραγουδίστρια.

Επιπλέον, η Έλλη Κοκκίνου σημείωσε ότι «Έχουμε, νομίζω, απόλυτη ισορροπία. Έχουμε μια σχέση μαμάς – παιδιού φιλική αλλά και με όρια. Δεν είμαι το φιλαράκι του, είμαι ο άνθρωπος που θα μιλήσει αλλά υπάρχουν και όρια και πρέπει να υπάρχουν. Τα έθετα από μωρό.

Σε μεγάλο βαθμό τον μεγάλωσα μόνη μου μετά το διαζύγιο, μαζί με τη βοήθεια της μητέρας μου βέβαια. Εγώ ήμουν η αυστηρή, ούτε ο μπαμπάς, ούτε η γιαγιά. Εγώ είμαι η αυστηρή του σπιτιού, όμως είμαστε πάρα πολύ κοντά. Δεν τον καταπιέζω, θα είμαι αυστηρή μόνο εκεί που πρέπει και του δίνω χώρο».

Δείτε ποια πατρινή celebrity ανακοίνωσε ότι παντρεύεται!

«Τα ΜΜΕ είχαν χειριστεί το θέμα του διαζυγίου πάρα πολύ ευγενικά και γλυκά απέναντι μου και απέναντι μας, γενικότερα. Σεβάστηκαν το θέμα ενός μωρού, ούτε δυο ετών δεν ήταν ο Αλέξανδρος. Έκαναν τη δουλειά τους αλλά με σεβασμό. Είχε γίνει φασαρία, πολλά ψέματα, πολύ κυνηγητό. Όμως, έπρεπε να είμαι ψύχραιμη. Δεν ήταν εύκολο, εκεί είχα πάθει και την πρώτη μου κρίση πανικού. Έως τότε δεν ήξερα τι είναι η κρίση πανικού, δεν γνώριζα το συναίσθημα. Τότε έπαθα και το αυτοάνοσο. Τότε ξύπνησε από την πίεση…

Είχα πιεστεί για πάρα πολλούς λόγους, όμως όταν έχεις ένα παιδί πρέπει να είσαι όσο το δυνατόν πιο ατάραχος και ψύχραιμος γίνεται. Ήταν πολύ δύσκολο να κρατήσω ισορροπίες, μέσα στο σπίτι όλο χαμόγελο, χαρούμενη και από την άλλη να παλεύω με μια δύσκολη κατάσταση. Όσο βελούδινο και να είναι ένα διαζύγιο, δεν παύει να είναι ένας χωρισμός. Έπρεπε να το περάσω και να το ξεπεράσω όσο πιο ανώδυνα γινόταν, όχι τόσο πολύ για εμένα όσο για τον περίγυρό μου, το παιδί» εξομολογήθηκε η Έλλη Κοκκίνου.