Αποκάλυψη Κεραμέως για Pizza Fan: Έχουν ξεκινήσει οι πληρωμές δεδουλευμένων
Επιβεβαίωσε ότι, από το συνολικό αριθμό εργαζομένων, μόνο 550 είναι δηλωμένοι στη μητρική εταιρεία και οι υπόλοιποι στα καταστήματα franchise

Η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως, μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι έχει ξεκινήσει η καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους της Pizza Fan.
Μάλιστα η κ. Κεραμέως επιβεβαίωσε ότι, από το συνολικό αριθμό εργαζομένων της Pizza Fan, μόνο 550 είναι δηλωμένοι στη μητρική εταιρεία και οι υπόλοιποι στα καταστήματα franchise, ενώ διευκρίνισε ότι τα τελευταία δύο χρόνια έχουν γίνει 165 έλεγχοι από την Επιθεώρηση Εργασίας στην Pizza Fan και έχουν επιβληθεί πρόστιμα άνω των 730.000 ευρώ.
«Είμαι στην ευχάριστη θέση να έχω την πληροφορία ότι έχουν ξεκινήσει πληρωμές δεδουλευμένων εργαζομένων στην Pizza Fan», είπε η κ. Κεραμέως, τονίζοντας ότι το υπουργείο παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και βρίσκεται σε συνομιλίες με εκπροσώπους των εργαζομένων και της εργοδοσίας.
Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έχει οριστεί συνάντηση με τους εκπροσώπους των εργαζομένων και της διοίκησης, για την προσεχή Τρίτη (3.10.2026).
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News