ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της «Π»: Εντόπισαν τεχνικό υπολογιστών που «έσβηνε» ίχνη της Πισπιρίγκου!

Ο τεχνικός κάθε φορά που δεχόταν την επίσκεψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου, προχωρούσε σε διαγραφές, με την υποδειξή της. Αναμένεται να καταθέσει.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ της «Π»: Εντόπισαν τεχνικό υπολογιστών που «έσβηνε» ίχνη της Πισπιρίγκου!

Οι διωκτικές αρχές βρήκαν μια πρώτη άκρη για τις αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών και σκευασμάτων της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Αττικής, έχει εντοπισθεί ένα άτομο, τεχνικός Η/Υ που «συνεργαζόταν» με την κατηγορουμένη την τελευταία τριετία, καθότι είχε ελλιπείς τεχνολογικές γνώσεις και μάλλον πίστευε ότι αν διέγραφε το ιστορικό των αναζητήσεων θα εξαφανίζονταν και τα ηλεκτρονικά της ίχνη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι είπε σε εξομολόγο πριν κοινωνήσει μέσα στη φυλακή

Για τον λόγο αυτό η Ρούλα Πισπιρίγκου κατέφυγε αρκετές φορές στον τεχνικό υπολογιστών, που βάσει αξιόπιστων πηγών, είναι μεσήλικας κάτοικος Πατρών, με βαθιές γνώσεις και κάθε φορά που δεχόταν την επίσκεψη της 33χρονης προχωρούσε σε διαγραφές, με την υποδειξή της.

Από την ΕΛΑΣ εκτιμάται ότι ο τεχνικός Η/Υ έβλεπε και γνώριζε ποια ηλεκτρονικά ίχνη εξαφάνιζε και αναμένεται να κληθεί να δώσει κατάθεση.

Παράλληλα, το «Ανθρωποκτονιών» έχει προχωρήσει πολύ τη διαδικασία ανάκτησης στοιχείων από συσκευές της προφυλακισμένης κι όπως τονίζεται «τελικά θα καταστεί δυνατή η πλήρης ανάκτηση και αξιοποίησή τους».

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Μαιρη
Μαιρη
1 year πριν

Τίποτε κρυπτόν υπό τον ήλιον!
Επιτέλους, να αποκαλυφθεί η ή αλήθεια! Να ησυχασουν και οι ψυχουλες που έφυγαν τόσο τραγικά!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ