ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα ευρήματα για την Τζωρτζίνα – Ανατροπή με το φιαλίδιο αίματος στην Πάτρα

Το φιαλίδιο δεν ήταν καν -επί ένα και πλέον χρόνο- στην κατάψυξη… αλλά ξεχασμένο στην συντήρηση του -για μήνες- ακαθάριστου ψυγείου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα ευρήματα για την Τζωρτζίνα - Ανατροπή με το φιαλίδιο αίματος στην Πάτρα

Αλλαγή δεδομένων στην πρόσφατη «ιστορία» με το φιαλίδιο αίματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, όπως και νέα στοιχεία που αφορούν στο τρίτο παιδί της οικογενείας Μάνου Δασκαλάκη και Ρούλας Πισπιρίγκου -ο θάνατος του οποίου ερευνάται σε βάθος από Αστυνομία και Δικαιοσύνη- αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα  «Πελοπόννησος».

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα ευρήματα για την Τζωρτζίνα - Ανατροπή με το φιαλίδιο αίματος στην Πάτρα

Στην πρώτη περίπτωση του ξεχασμένου αίματος στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», το φιαλίδιο δεν περιείχε «κανονικό αίμα», αλλά πρόκειται για «ορό αίματος», ο οποίος είχε κρατηθεί σε ένα απλό οικιακό ψυγείο του Παιδιατρικού Τμήματος.

Αυτό σημαίνει -όπως είπαν στην «Π» ειδικοί- ότι αν και εστάλη στο Ειδικό Εργαστήριο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (όπου ανιχνεύτηκε η κεταμίνη), από τον «ορό αίματος είναι αδύνατον να εξεταστεί το DNA», κάτι που ζητά από την πρώτη στιγμή του ευρήματος, η πλευρά της κατηγορουμένης για ανθρωποκτονία της Τζωρτζίνας, ώστε να διαπιστωθεί ότι το περιεχόμενο ανήκει στο νεκρό κορίτσι… και δεν έχει σκόπιμα βρεθεί στο Νοσοκομείο για να ενοχοποιήσει την προφυλακισμένη μάνα!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα ευρήματα για την Τζωρτζίνα - Ανατροπή με το φιαλίδιο αίματος στην Πάτρα

Αυτό και μόνο – εφόσον επιβεβαιωθεί- αναμένεται να λειτουργήσει άκρως ανατρεπτικά στην εξέλιξη, ανεξαρτήτως του εάν από τον «ορό αίματος» πιθανά -και πολύ δύσκολα- καταστεί δυνατόν να βρεθούν οι όποιες ουσίες μπορεί να έχουν απομείνει, με κρίσιμο ζητούμενο πάντα, την κεταμίνη!

Το «αν», απαντιέται από μία άλλη παράμετρο, για την οποία έχει επίσης σημαντική πληροφορία η «Π». Το φιαλίδιο με τον «ορό αίματος» δεν ήταν καν -επί ένα και πλέον χρόνο -στην κατάψυξη… αλλά ξεχασμένο στη συντήρηση του -για μήνες- ακαθάριστου ψυγείου!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα ευρήματα για την Τζωρτζίνα - Ανατροπή με το φιαλίδιο αίματος στην Πάτρα

Βρέθηκαν φιαλίδια αίματος σε άλλα δύο νοσοκομεία

Σαν να μην έφθανε ο «σάλος» με το ξαφινκό φιαλίδιο αίματος που βρέθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πάτρας, σύμφωνα με ασφαλείς – αποκλειστικές πληροφορίες της «Π», τέτοια βρέθηκαν και σε άλλα δύο νοσοκομεία, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Σε έγγραφο της 18ης ανακρίτριας για τυχόν τέτοια ευρήματα, το Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυρικού» απάντησε πως έχει 4 φιαλίδια αίματος και το «Ωνάσειο» -όπου η 9χρονη Τζωρτζίνα νοσηλεύτηκε νωρίτερα- πως έχει 2 φιαλίδια, κάτι άγνωστο στις Αρχές μέχρι σήμερα. Ολα θα μεταφερθούν στο Ειδικό Εργαστήριο του ΑΠΘ για εξονυχιστικό έλεγχο, κάτι που πάει ακόμα πίσω χρονικά την όλη έρευνα.

 

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kalkan.villas
7 μήνες πριν

I appreciate you sharing this blog post. Thanks Again. Cool.

kalkan.villas
7 μήνες πριν

I like the efforts you have put in this, regards for all the great content.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ