ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Τέλος η Κουρή από το Καρναβάλι – Ο Παύλος Σκούρας αναλαμβάνει πρόεδρος στον Οργανισμό

Αλλαγή προέδρου από Πελετίδη. Οι αποκλειστικές πληροφορίες της «Π».

Κουρή,Καρναβάλι,Σκούρας Αλλαγή σκυτάλης για Ηρα Κουρή και Παύλο Σκούρα στον Καρναβαλικό Ορργανισμό

«Τίτλοι τέλους» πέφτουν σύντομα για τη θητεία Κουρή στον Καρναβαλικό Οργανισμό, με τον έως σήμερα αντιπρόεδρό του, Παύλο Σκούρα, να καταλαμβάνει τη θέση της!

Οπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», η απόφαση είναι ειλημμένη και τη σχετική ανακοίνωση πρόκειται να κάνει ο ίδιος ο φήμαρχος Κώστας Πελετίδης στο επόμενο διάστημα.

Πρόκειται για μια εξέλιξη που είχε προδιαγράψει η «Π» εδώ και μήνες, όταν μέσα στο Δημαρχείο επιχειρούσε να ρωτήσει τον κ. Πελετίδη, εάν η Ηρα Κουρή είχε την πολιτική νομιμοποίηση να συνεχίσει να ηγείται του Οργανισμού, από τη στιγμή που δεν εξελέγη καν δημοτική σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Τότε, η ερώτηση της «Π», είχε προκαλέσει τον εκνευρισμό και την έκρηξη του δημάρχου, που σε μία αντιδεοντολογική κίνηση, είχε μαζέψει τα μικρόφωνα(!), ώστε να αποφύγει την απάντηση.

Πάντως, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Παύλος Σκούρας είχε βολιδοσκοπηθεί να αναλάβει τη διεύθυνση του Καρναβαλικού Οργανισμού σε πρώτο χρόνο, αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές, αλλά τότε, για προσωπικούς λόγους, είχε αρνηθεί.

Ο ίδιος ο κ. Σκούρας ρωτήθηκε από την «Π» για την επικείμενη ανάληψη της θέσης του προέδρου, αλλά αρνήθηκε ευγενικά να πει το παραμικρό, ωστόσο δεν διέψευσε την πληροφορία της «Π».

Ανεξάρτητα με ποιον τρόπο θα επιχειρήσει η δημοτική αρχή να δικαιολογήσει δημόσια την αλλαγή προέδρου στον Καρναβαλικό Οργανισμό, ώστε να μην «αδειάσει» πολιτικά και προσωπικά την κ. Κουρή, είναι σίγουρο ότι ο δήμαρχος θέλει να κάνει επανεκκίνηση στις σχέσεις του Δήμου με την καρναβαλική κοινότητα και ιδιαίτερα με τα ιστορικά πληρώματα του Κρυμμένου Θησαυρού.

Είναι γνωστό ότι το κλίμα μεταξύ της Ηρας Κουρή και των πληρωμάτων είναι οξυμένο, αφού μεταξύ τους, όλα τα προηγούμενα χρόνια, δεν βρέθηκε ο κατάλληλος δίαυλος επικοινωνίας, με αποτέλεσμα οι εκατέρωθεν δημόσιες εντάσεις και αντεγκλήσεις να είναι συχνές.

Από την άλλη, ο Παύλος Σκούρας είναι γνώστης του Πατρινού Καρναβαλιού και ιδιαίτερα του Καρναβαλιού των Παιδιών, στη διοργάνωση του οποίου συμμετείχε ενεργά επί σειρά ετών, ενώ διακρίνεται για τους ήπιους τόνους και το συναινετικό του ύφος.

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ