Απόλλων: Δίνει μάχη με τον χρόνο αλλά υπάρχει αισιοδοξία

Απόλλων

Μάχη με τον χρόνο θα δώσει πλέον η προσωρινή διοικούσα επιτροπή στον Απόλλωνα με στόχο να κτίσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της National League 1.
Για να γίνει αυτό θα πρέπει μέσα στην εβδομάδα να γίνουν ορισμένα βήματα που θα δώσουν την δυνατότητα στην ιστορική ομάδα να ξεκινήσει τις διαδικασίες για το χτίσιμο της ομάδας.
Πρώτο βήμα και σημαντικότερο είναι ότι αύριο το πρωί στο πρωτοδικείο της Πάτρας θα γίνει η κατάθεση ονομάτων για τον ορισμό τριμελούς επιτροπής που θα αναλάβει να τρέξει προσωρινά τους «μελάνόλευκους».

Μόλις γίνει η κατάθεση, τότε το πρωτοδικείο θα ορίσει την τριμελή επιτροπή η οποία θα οδηγήσει την ομάδα μέχρι να οριστεί η προσωρινή διοικούσα επιτροπή.
Ομως αυτή η τριμελής επιτροπή θα εκκινήσει διαδικασίες για το χτίσιμο της ομάδας ώστε να μην χαθεί άλλος χρόνος.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα τρία ονόματα που θα προταθούν για την επιτροπή θα είναι οι Γιώργος Αθανασίου, Αριστείδης Ζέρβας και Νίκος Φράγκος οι οποίοι πιθανόν θα οριστούν μέχρι τις 8 Ιουλίου, όπου θα βγει η προσωρινή διοίκηση η οποία θα οδηγήσει τον Σύλλογο σε εκλογές.
Θυμίζουμε ότι στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση αποφασίστηκε η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή να απαρτίζεται από τους Γιώργο Αθανασίου, Χρήστο Φουρφουρή, Αριστείδη Ζέρβα, Βασίλη Λιανό, Νίκο Φράγκο, Ανδρέα Κάπελα και Αρη Μαμασούλα.

ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
Πάντως μπορεί άτυπα ο Απόλλωνας αυτή την στιγμή να είναι «ακέφαλος», όμως μην νομίζετε ότι δεν υπάρχουν ζυμώσεις και συζητήσεις σχετικά με τη νέα σεζόν.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πελοποννήσου» τα προηγούμενα 24ωρα και μέσα στο σαββατοκύριακο κυρίως έγιναν επαφές ανάμεσα στα μέλη που θα εμπλακούν διοικητικά με χορηγούς για να στηρίξουν την νέα προσπάθεια που θα κάνει η ιστορική ομάδα.

Οπως μαθαίνουμε σε καμία περίπτωση η συμμετοχή του Απόλλωνα δεν θα είναι τυπική στη National League 1, στόχος είναι να χτιστεί μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει άμεσα την άνοδο της στην Elite league.
Σε αυτή την κατεύθυνση έχουν γίνει ήδη κάποιες πρώτες συζητήσεις για προπονητή και παίκτες που θα μπορέσουν να κάνουν την διαφορά σε αυτό το πρωτάθλημα.
Μετά και τον ορισμό της τριμελής επιτροπής, αυτό που θα γίνει λογικά αύριο, πρόθεση είναι να γίνει άμεσα συναντήσεις με χορηγούς για να κλειστούν συμφωνίες και στη συνέχεια να βρεθεί προπονητής που θα αναλάβει τον σχεδιασμό.
Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι στην ομάδα του Απόλλωνα παρότι υπάρχει πικρία-και λογικό είναι με τον υποβιβασμό δύο κατηγοριών- στις τάξεις των φιλάθλων της, είναι σίγουρο ότι και του χρόνου ο κόσμος θα στηρίξει τη νέα προσπάθεια που γίνεται ώστε η ομάδα να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.