Απόλλων: «Ο μεγάλος στόχος, σε κάθε παιχνίδι με παίκτη παραπάνω!»

«Παραδοσιακά αποτελεί τον παίκτη που δίνει τη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα μας και είναι δεδομένο ότι αυτό θα γίνει και φέτος!»

Απόλλων

Ο Απόλλων ποντάρει πολλά στον κόσμο του και στη δυναμική που του προσδίδει και μάλιστα στην ανακοίνωση που εξέδωσε τόνισε ότι και φέτος θα παίξει έχοντας στο πλευρό του παίκτη παραπάνω! Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Basket League έχει ξεκινήσει και ο μεγάλος μας στόχος είναι η ομάδα σε κάθε παιχνίδι να παίζει με παίκτη παραπάνω!

Άλλωστε ο κόσμος παραδοσιακά αποτελεί τον παίκτη που δίνει τη μεγαλύτερη ώθηση στην ομάδα μας και είναι δεδομένο ότι αυτό θα γίνει και φέτος!

Η ζήτηση για τα εισιτήρια διαρκείας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο και η ΚΑΕ Oscar Απόλλων 1926 ενημερώνει ότι συνεχίζεται η διάθεσή τους σε τέσσερις κατηγορίες, οι οποίες έχουν ως εξής:

-VIP-GOLD: Κόστος στα 300 ευρώ και αφορούν σε θέσεις με πολυθρόνες με δερμάτινα καθίσματα ακριβώς απέναντι από τους πάγκους. Προσφέρονται μαζί με parking στο χώρο του γηπέδου.

-VIP SILVER: Κόστος στα 140 ευρώ.

-BASIC: Κόστος στα 80 ευρώ.

-BASIC VALUE: Κόστος στα 60 ευρώ. Τα συγκεκριμένα εισιτήρια διαρκείας θα μπορούν να τα προμηθευτούν προσκομίζοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά (ταυτότητα ή έγγραφα πιστοποίησης) μόνο φοιτητές, άνεργοι και πολύτεκνοι.

ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Οι κάτοχοι όλων των κατηγοριών των εισιτηρίων διαρκείας θα εξασφαλίζουν πρόσβαση σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας φιλικά και επίσημα για το πρωτάθλημα της Basket League.

Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΕ

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας γίνεται από τα νέα γραφεία της ΚΑΕ στο κέντρο της Πάτρας στη διεύθυνση Κανάρη 15 (1ος όροφος) και Ρήγα Φεραίου, καθώς και από το Αθλητικό Κέντρο του Συλλόγου στην Περιβόλα.

Παράλληλα όλοι οι φίλαθλοι που έχουν κάνει κράτηση παρακαλούνται τα παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους από τα γραφεία της ΚΑΕ καθημερινά 09.00-14.00 και 18.00-21.00 και ειδικά για το Σάββατο 2 Οκτωβρίου τα γραφεία της ΚΑΕ θα λειτουργήσουν για αυτόν τον λόγο 09.00-14.00.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 2611811731.

ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ TICKETMASTER

Πλέον εισιτήρια διατίθενται και από το διαδίκτυο μέσω της πλατφόρμας Ticketmaster (www.ticketmaster.gr).

Συγκεκριμένα από την Ticketmaster μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τσεκάρουν τις διαθέσιμες θέσεις και να αγοράσουν εισιτήρια για συγκεκριμένα παιχνίδια, αλλά και εισιτήρια διαρκείας για τη φετινή σεζόν.

Πληροφορίες στο τηλεφωνικό κέντρο της Ticketmaster 2108938111. Ώρες λειτουργίας 09.00-21.00, καθημερινές & σαββατοκύριακα.

Η πληρωμή γίνεται ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής/ χρεωστικής κάρτας μέσω της Ticketmaster.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, είναι απαραίτητα ο αριθμός αστυνομικής ταυτότητας, ο ΑΜΚΑ και στοιχεία επικοινωνίας, που σε κάθε περίπτωση μπορεί να φανούν χρήσιμα.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ
ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για αγορά εισιτηρίων είναι οι φίλαθλοι να έχουν τα αντίστοιχα πιστοποιητικά εμβολιασμού covid-19 (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή νόσησης covid-19.

Συνίσταται η ηλεκτρονική μορφή του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης καθώς η όλη διαδικασία ταυτοποίησης μπορεί να είναι χρονοβόρα.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων ή καρτών διαρκείας οφείλουν να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητα ή διαβατήριο ή άδεια παραμονής), καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού (14 ημέρες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού) ή το πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Το προσωπικό ασφαλείας του κλειστού γηπέδου του Απόλλωνα στην Περιβόλα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας θα κάνει χρήση της εφαρμογής covid free για τον έλεγχο των πιστοποιητικών, εξετάζοντας παράλληλα τα απαραίτητα έγγραφα και τα εισιτήρια/κάρτες διαρκείας πριν την είσοδο των θυρών».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop