Απόστολος Λύτρας: Έως την Παρασκευή θα καταθέσει την αίτηση αποφυλάκισης

Τα επόμενα βήματα του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα που βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού

Λύτρα

Ο Απόστολος Λύτρας, θα πρέπει να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, αν θέλει να προλάβει τη διορία των 10 ημερών, η οποία προβλέπεται από τον νόμο.

Σύμφωνα με το Mega, ο ποινικολόγος μαζί με τους συνεργάτες του ετοιμάζουν τα επιχειρήματά τους, προκειμένου να αποδείξουν ότι δεν παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβάλλει εισαγγελέας και ανακρίτρια.

Είναι επίσης πολύ πιθανόν να αιτηθεί αποφυλάκισης ζητώντας να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση με τον όρο του κατ’ οίκον περιορισμού με «βραχιολάκι».

Ανεστάλη ο πλειστηριασμός για το σπίτι του στο Χαλάνδρι

Με δικαστική παρέμβαση ανεστάλη ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του σπιτιού του Απόστολου Λύτρα στο Πάτημα Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με το MEGA και το LIVE News, ο πλειστηριασμός που αναμενόταν να πραγματοποιηθεί σήμερα, εμφανίζεται στο e-Auctions να έχει αναβληθεί.

Συνήθως οι πλειστηριασμοί αναστέλλονται είτε έπειτα από δικαστική απόφαση είτε μετά από ασφαλιστικά μέτρα του παλιού ιδιοκτήτη που ζητά από το δικαστήριο λίγο χρόνο ακόμα, ώστε να ρυθμίσει τις οφειλές του.

Η αναστολή χορηγείται υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, ώστε να δώσουν στον οφειλέτη χρόνο για να αποπληρώσει μέρος της οφειλής είτε να τη ρυθμίσει.