Αποθέωση για τον Ποστέκογλου στους εορτασμούς για την κατάκτηση του Europa League
Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εμφανίστηκαν σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, με τον πρώην τεχνικό της Παναχαϊκής να φορά μια μπλούζα του συλλόγου και να μη μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του
Την κατάκτηση του Europa League γιόρτασε με μία εντυπωσιακή παρέλαση στους δρόμους του Λονδίνου, με χιλιάδες οπαδούς της να γιορτάζουν για το ιστορικό κατόρθωμα του συλλόγου. Πρόσωπο της γιορτής ήταν ο Άγγελου Ποστέκογλου ο οποίος έφερε στα «σπιρούνια» τρόπαιο μετά από 17 χρόνια.
Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εμφανίστηκαν σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, με τον πρώην τεχνικό της Παναχαϊκής μάλιστα να φορά μια μπλούζα του συλλόγου και να μη μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του.
Ο Έλληνας-Αυστραλός τεχνικός που άλλαξε τη μοίρα του συλλόγου μάλιστα ανέφερε προς τον κόσμο της ομάδας: «Σας αφήνω με αυτό. Σε όλα τα σίριαλ η τρίτη σεζόν είναι καλύτερη από τη δεύτερη»!
Υπενθυμίζεται πως το Europa League ήταν το πρώτο τρόπαιο της Τότεναμ από το 2008 και πρώτο ευρωπαϊκό μετά από 41 ολόκληρα χρόνια!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
Super League: Η Κηφισιά «ξέρανε» την ΑΕΚ στο 90+7′! – Πέρασε από την Τρίπολη ο Ολυμπιακός
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
