Αποθέωση για τον Ποστέκογλου στους εορτασμούς για την κατάκτηση του Europa League
Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εμφανίστηκαν σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, με τον πρώην τεχνικό της Παναχαϊκής να φορά μια μπλούζα του συλλόγου και να μη μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του
Την κατάκτηση του Europa League γιόρτασε με μία εντυπωσιακή παρέλαση στους δρόμους του Λονδίνου, με χιλιάδες οπαδούς της να γιορτάζουν για το ιστορικό κατόρθωμα του συλλόγου. Πρόσωπο της γιορτής ήταν ο Άγγελου Ποστέκογλου ο οποίος έφερε στα «σπιρούνια» τρόπαιο μετά από 17 χρόνια.
Οι ποδοσφαιριστές της Τότεναμ εμφανίστηκαν σε ένα ανοιχτό λεωφορείο, με τον πρώην τεχνικό της Παναχαϊκής μάλιστα να φορά μια μπλούζα του συλλόγου και να μη μπορεί να κρύψει το χαμόγελό του.
Ο Έλληνας-Αυστραλός τεχνικός που άλλαξε τη μοίρα του συλλόγου μάλιστα ανέφερε προς τον κόσμο της ομάδας: «Σας αφήνω με αυτό. Σε όλα τα σίριαλ η τρίτη σεζόν είναι καλύτερη από τη δεύτερη»!
Υπενθυμίζεται πως το Europa League ήταν το πρώτο τρόπαιο της Τότεναμ από το 2008 και πρώτο ευρωπαϊκό μετά από 41 ολόκληρα χρόνια!
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μηχανισμός Αντικυθήρων: Πώς ένα μπρούντζινο εύρημα άλλαξε την ιστορία της αστρονομίας
Η ASL στο Netflix φέρνει τη νοηματική γλώσσα σε δεκάδες παιδικές παραγωγές
Το Φεστιβάλ από τον Πολιτιστικό Σύλλογο και το Χορευτικό Σουλίου
3 ογκολόγοι αποκαλύπτουν το αγαπημένο τους γλυκό και εξηγούν γιατί η μαύρη σοκολάτα είναι η καλύτερη επιλογή
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη λειτουργία car key στο iPhone σας
