ΑΠΘ: Εισβολή αντιεξουσιαστών στο κτίριο διοίκησης -Εγραψαν συνθήματα στους τοίχους
Η επίθεση, σύμφωνα με εργαζόμενους στο κτίριο, διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώ δεν υπήρξαν απειλές σε υπαλλήλους, ούτε άλλες υλικές ζημιές, πέραν των συνθημάτων που έγραψαν με σπρέι στους τοίχους.
Καταδρομική εισβολή στο κτίριο διοίκησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ομάδα ατόμων από τον αντεξουσιαστικό χώρο.
Περίπου 30 άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν στο κτίριο, έγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα στους τοίχους μέχρι τον έκτο όροφο όπου στεγάζονται διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου, ενώ ανάρτησαν στην πρόσοψη του κτιρίου πανό και πέταξαν τρικάκια με συνθήματα αλληλεγγύης σε καταλήψεις.
Η επίθεση, σύμφωνα με εργαζόμενους στο κτίριο, διήρκεσε λίγα λεπτά, ενώ δεν υπήρξαν απειλές σε υπαλλήλους, ούτε άλλες υλικές ζημιές, πέραν των συνθημάτων που έγραψαν με σπρέι στους τοίχους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Zero ετοιμάζει μια πιο προσιτή ηλεκτρική μοτοσικλέτα με τελική 130 χλμ./ώρα
11 φυσικά κόλπα για να μένει φρέσκο το μπάνιο
Έλενα Τσαγκρινού: Ο Γιώργος Περρής είναι ό,τι καλύτερο για φέτος στη Eurovision
Το Stellar Blade έρχεται σήμερα στο Nintendo Switch 2 με Complete Edition και νέο περιεχόμενο
DIY κρέμα για μικρές γρατζουνιές αυτοκινήτου
