ΑΠΘ – Φοιτητική Λέσχη: Μέχρι και δύο ώρες στην ουρά για ένα πιάτο φαϊ…
Φοιτητές του ΑΠΘ περιμένουν με τις ώρες να φτάσει η σειρά τους ώστε να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο.
Τριτοκοσμικές εικόνες εδώ και μερικές μέρες έξω από τη Φοιτητική λέσχη του ΑΠΘ, με φοιτητές που περιμένουν με τις ώρες να φτάσει η σειρά τους ώστε να παραλάβουν μία μερίδα φαγητού.
Όπως αναφέρει το grtimes.gr, οι εικόνες τείνουν να μετατραπούν πλέον σε συνήθεια, ενώ ταυτόχρονα ο αριθμός των κρουσμάτων κορονοϊού στην πόλη βρίσκεται σε ραγδαία άνοδο.
Η αναμονή των φοιτητών μπορεί να φτάσει και τις δύο ώρες, τα μέτρα κατά της πανδημίας εφαρμόζονται υποτυπωδώς (ή καθόλου), ενώ σύμφωνα με τις καταγγελίες των φοιτητών σε τοπικά Μέσα ο σοβαρότερος κίνδυνος αφορά στο ενδεχόμενο κάποιου τροχαίου ατυχήματος.

Κι αυτό γιατί καθώς η Πανεπιστημιακή Φοιτητική Λέσχη βρίσκεται στη συμβολή δύο ταχείας κυκλοφορίας αυτοκινητοδρόμων, της Κ. Καραμανλή και της 3ης Σεπτεμβρίου, λόγω του συνωστισμού, πολλά παιδιά αναγκάζονται να κατέβουν στο οδόστρωμα.
Φωτό Gr times
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Ο Καραγκιόζης στον Καταρράκτη Πατρών ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Αρχαία Ολυμπία: Η κωμωδία ο «Υπηρέτης δύο Αφεντάδων» στο Διεθνές Φεστιβάλ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
