Άραξος: Νέα στοιχεία για την «επίθεση» στην 116ΠΜ – Το παρελθόν του αιρετού δράστη

Τέσσερις φορές είχε αναζητήσει ο αιρετός την ψυχική του υγεία…

Άραξος: Νέα στοιχεία για την «επίθεση» στην 116ΠΜ - Το παρελθόν του αιρετού δράστη

Δεν ήταν μία η φορά, ώστε να θεωρηθεί ότι πρόσκαιρα διαταράχθηκε ο ψυχικός κόσμος του 47χρονου αιρετού για κάποιον έκτακτο λόγο. Τέσσερις φορές ο «εισβολέας» του στρατοπέδου στον Άραξο είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τις Υπηρεσίες Ψυχικής Υγείας. Τελευταία φορά ήταν στις 10 Μαΐου. Κι όμως, αυτός ο άνθρωπος «κυκλοφορούσε κι οπλοφορούσε».

Προχθές τα χαράματα μπροστά από την πύλη της 116 ΠΜ είχε στην κατοχή του ένα μαχαίρι. Όταν, μετά από τρίωρη άκαρπη διαπραγμάτευση, εφόρμησε με το φορτηγό του προς την είσοδο του στρατοπέδου και ακινητοποιήθηκε από άνδρες της ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε ότι κατείχε τρία ακόμη μαχαίρια κι ένα τσεκούρι.

Βεβαίως, πρέπει να επισημανθεί ότι δεν επιδίωξε να χρησιμοποιήσει τα «φονικά» όπλα που είχε στην κατοχή του. Βρισκόταν, ωστόσο, σε σύγχυση και μετέπειτα στο Αστυνομικό Τμήμα της Κάτω Αχαΐας ήταν σε ένταση και αρνιόταν να οδηγηθεί στον εισαγγελέα…

Ο αιρετός, με πετυχημένο έργο σε κοινότητα της Αιγιάλειας, προφανώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα, όμως δεν ήθελε τη συνδρομή συγγενικών του προσώπων για να τα αντιμετωπίσει.

Ο εισαγγελέας Πατρών, όπως είναι γνωστό, αποφάσισε τον εγκλεισμό του στο Δρομοκαΐτειο ψυχιατρείο. Πάντως, ένα καίριο ερώτημα πρέπει να απαντηθεί: Γιατί δεν ειδοποιήθηκαν οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές;

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ