Αρχαία Ολυμπία: Προτροπή Τζορτζ Τσούνη για επενδύσεις

Ο πρέσβης των ΗΠΑ υπογράμμισε ότι πλέον θα είναι φίλος της Ολυμπίας, επισημαίνοντας και την ιδιαίτερη αγάπη του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για τη χώρα μας, ιδίως για την Πελοπόννησο.

Αρχαία Ολυμπία: Προτροπή Τζορτζ Τσούνη για επενδύσεις Από την επίσκεψη του Τζορτζ Τσούνη στην Ολυμπία

Πρόσκληση και προτροπή στους παγκόσμιους παίκτες του «επιχειρείν» να επενδύουν στην περιοχή της Αρχαίας Ολυμπίας απηύθυνε ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Τζορτζ Τσούνης, μέσα απ’ τον προσωπικό του λογαριασμό στο τουίτερ.

Η ανάρτηση αυτή ήρθε λίγη ώρα μετά την επίσκεψή του- το περασμένο Σάββατο- στην Αρχαία Ολυμπία. Ο κ. Τσούνης συνοδευόταν από την επιτετραμμένη στην Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, Μαρία Ολσον και την Ακόλουθο, Λιζ Πάρσον. Από την Αρχαία Ολυμπία, στην οποία βρέθηκε αποδεχόμενος σχετική πρόσκληση του δημάρχου, ο κ. Τσούνης επιβεβαίωσε το εξαιρετικό κλίμα στις σχέσεις Ελλάδας- ΗΠΑ.

Ο πρέσβης των ΗΠΑ συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Δήμαρχο, Γιώργο Γεωργιόπουλο, τοπικούς φορείς και βουλευτές τονίζοντας ότι οι Αμερικανοί επιχειρηματίες αναζητούν επενδυτικές ευκαιρίες και η Ολυμπία έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα.

Υπογράμμισε δε ότι πλέον θα είναι φίλος της Ολυμπίας, επισημαίνοντας και την ιδιαίτερη αγάπη του προέδρου των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για τη χώρα μας, ιδίως για την Πελοπόννησο.

Ακολουθήστε το pelop.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλα τα νέα και τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments