Αρχίζουν οι μεταγραφικές ανακοινώσεις στον Αίολο Αγυιάς
Από μέρα σε μέρα αναμένονται οι πρώτες επίσημες μεταγραφικές ανακοινώσεις στον Αίολο Αγυιάς, με τις φήμες να κάνουν λόγο για τουλάχιστον πέντε προσθήκες.
Ολα είναι έτοιμα, πλέον, στον Αίολο Αγυιάς προκειμένου να ξεκινήσουν οι μεταγραφικές ανακοινώσεις της ομάδας. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 5 μεταγραφές, ενώ όπως είχαμε γράψει θεωρείται βέβαια η ανανέωση με κάποιους βασικούς παίκτες από τον περσινό κορμό, όπως οι Στέλιος Χατζόπουλος, Γιάννης Θανόπουλος, Φίλιππος Φραντζής και μάλλον και ο Βασίλης Νιφόρας.
Ο Ανδρέας Παπαδημητρίου δεν έχει καταστρώσει ακόμη το πλάνο του για φιλικά παιχνίδια, καθώς αυτά θα εξαρτηθούν εν πολλοίς και από την παρουσία του Αίολου Αγυιάς στο Κύπελλο Ελλάδας. Το σίγουρο είναι, πάντως ότι ο Αίολος Αγυιάς επιδιώκει να διοργανώσει ένα δυνατό τουρνουά στην Πάτρα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
