Αρης – Παναιγιάλειος: Η Αστυνομία επιμένει για κεκλεισμένων των θυρών!
Για το θέμα, την τελική απόφαση θα πάρει απόψε (19.00) η ΕΠΣ Αχαΐας, στην οποία η Αστυνομία ρίχνει το μπαλάκι
Μόνο επιφανειακό δεν ήταν τελικά το τηλεφώνημα αξιωματικού της Αστυνομίας την περασμένη εβδομάδα προς τους ανθρώπους της ΕΠΣ Αχαΐας, με το οποίο ενημέρωσε για την απόφαση να απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών στα παιχνίδια Κυπέλλου, Αιγείρα/Ακράτα – Παναχαϊκή και Αρης Πατρών – Παναιγιάλειος, που είναι προγραμματισμένα για τις 28 Ιανουρίου.
Μάλιστα, η Αστυνομία το πήγε ένα βήμα πιο πέρα, καθώς με έγγραφό της προς την Ενωση, εισηγείται να διεξαχθεί το παιχνίδι Αρης – Παναιγιάλειος κεκλεισμένων των θυρών με 30 προσκλήσεις ανά ομάδα, κάτι που έχει προκαλέσει ήδη την οργή της διοίκησης του Αρη που ετοιμάζεται να αντιδράσει εφόσον ληφθεί μια τέτοια απόφαση.
Για το θέμα, την τελική απόφαση θα πάρει απόψε (19.00) η ΕΠΣ Αχαΐας και δεν είναι καθόλου σίγουρο πως η Αστυνομία θα κάνει πίσω ακόμα κι αν μετατεθούν οι ημερομηνίες των αγώνων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η «Μελοφωνία» στο Χορωδιακό Αντάμωμα Εξαμιλίων
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Barack Obama: «Η AI κινείται ταχύτερα ακόμη και από όσους την κατασκευάζουν»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
