Αρης Πατρών: Το ενδιαφέρον από την Αθήνα και οι εξελίξεις

Ο Αρης Πατρών έχει παίκτες στο ρόστερ του για τους οποίους ενδιαφέρονται άλλες ομάδες

Αρης

Σε ισχύ παραμένει το ενδιαφέρον από Αθήνα για τον Αρη Πατρών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος».

Οπως είχε αποκαλύψει πριν από μερικές ημέρες τo pelop.gr, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την ιδιοκτήκτρια της εταιρείας MMBS, Μαρία Μπούκα, η οποία είναι επίσης αντιπρόεδρος του Μανδραϊκού, να ασχοληθεί με τα διοικητικά των «κόκκινων».
Η ίδια έχει μιλήσει τηλεφωνικά με τον Αρη Ρούσσο, αλλά δεν έχουν συναντηθεί για να συζητήσουν από κοντά τις λεπτομέρειες, οπότε το θέμα παραμένει ανοιχτό. Αν δεν εμπλακεί η Μαρία Μπούκα, θα συνεχίσει στην ομάδα ο βασικός χρηματοδότης της;
Στο περιβάλλον του λέει ότι κατά 99% δεν θα συνεχίσει, που σημαίνει ότι θα πρέπει να δρομολογηθεί η επόμενη ημέρα. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ημέρες και αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον και για έναν ακόμα λόγο.
Ο Αρης Πατρών έχει παίκτες στο ρόστερ του για τους οποίους ενδιαφέρονται άλλες ομάδες που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν και ήδη έχουν αρχίσει να τους καλοβλέπουν.

Το περιβάλλον της ομάδας θεωρεί σίγουρο ότι ο Ρούσσος θα ασχοληθεί στο τέλος με το διοικητικό, αλλά φέτος δεν δειχνει τόσο βέβαιο όσο τις άλλες φορές.