Αρης Σπηλιωτόπουλος: Ο Κασσελάκης λειτουργεί με διαυγή τρόπο
Έχω αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ πολιτικά και ψυχικά, δήλωσε ο πρώην υπουργός του κυβερνώντος κόμματος Αρης Σπηλιωτόπουλος, μιλώντας για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.
Ο Αρης Σπηλιωτόπουλος, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη. Όπως τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΙ, έχει «αποστασιοποιηθεί από τη ΝΔ τόσο πολιτικά όσο και ψυχικά» και πρόσθεσε ότι «ο μεσαίος χώρος δε βρίσκεται στη ΝΔ με τη σημερινή της μορφή».
«Ο μεσαίος χώρος μετακινείται. Δεν κατανέμεται δίκαια και ισομερώς η ανάπτυξη. Ένα μεγάλο κομμάτι της μεσαίας τάξης διαρκώς φτωχοποιείται και ένα πολύ μικρό κομμάτι έχει πάει προς τα πάνω» ανέφερε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.
Όσον αφορά τον κ. Κασσελάκη σημείωσε ότι «πρώτη φορά ένας πολιτικός αρχηγός λειτουργεί αντισυμβατικά και λέει με διαφανή τρόπο ότι αυτή είναι η ζωή μου». «Δεν έχει να κρύψει τίποτα. Ο κ. Κασσελάκης λειτουργεί με ένα τρόπο διαυγή και κρυστάλλινο» επισήμανε και υπογράμμισε ότι «η διαφάνεια ξενίζει».
Παράλληλα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι «ο κ. Κασσελάκης έχει ένα μεγάλο στοίχημα, σταδιακά να εκφράσει όλον τον ευρύτερο προοδευτικό χώρο».
Σχετικά με τη φράση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι «δεν υπάρχει τοξικότητα» στις δηλώσεις και ότι «έχουν παρερμηνευτεί σκοπίμως για να δημιουργηθεί μια τοξική επίθεση από την άλλη πλευρά».
«Το “σκοτώνει” είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;» είπε χαρακτηριστικά.
«Ο κ. Κασσελακης βάζει στην πολιτική συζήτηση κάτι που είναι πολιτικό αίτημα, ότι δεν μπορεί να διαιωνίζεται το καθεστώς ατιμωρησίας» εξήγησε ο κ. Σπηλωτόπουλος λέγοντας ότι ο κ. Κασσελακης εννοούσε με τη φράση αυτή τις «αμέλειες που δημιούργησαν την τραγωδία στα Τέμπη».
Τέλος, αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Φρέντη Μπελέρη στις ευρωεκλογές λέγοντας ότι αυτή «σηματοδοτεί μια ανάγκη της ΝΔ εντελώς καιροσκοπική να κλείσει τις διαρροές προς την άκρα δεξιά».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να διαχειρίζεστε το κεφάλαιό σας στο online στοίχημα
Οι νέες θήκες της Samsung για Galaxy Z Flip8, Z Fold8 και Fold8 Ultra
Ο Δήμος Αιγιαλείας στηρίζει το ΕΚΑΜΕ ΑμεΑ Αιγίου με μια ξεχωριστή εκδήλωση
Μωβ «θησαυρός» υγείας: Το λαχανικό που πρέπει να βάλεις αμέσως στη διατροφή σου
Galaxy Unpacked Ιουλίου 2026: Όλα όσα αποκάλυψε η Samsung
Δήμος Αιγιαλείας: Ο απολογισμός ενός χρόνου δράσεων, παρεμβάσεων και διαρκούς ενημέρωσης
Πού πηγαίνει το σπέρμα όταν δεν γίνεται εκσπερμάτιση για πολύ καιρό;
Βραδιά δίπλα στη θάλασσα του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» Πάτρας ΦΩΤΟ
