Αρκετός κόσμος στο «Κ. Πετρόπουλος» για το φιλικό της Εθνικής Χάντμπολ
Πραγματοποιήθηκε και το δεύτερο φιλικό παιχνίδι της εθνικής εφήβων Κύπρου με την εθνική παίδων Ελλάδας στο κλειστό του ΠΕΑΚ Πάτρας στο Κουκούλι, με νικητή την ομάδα της Κύπρου με σκορ 24-31(ημ.11-13).
Οι προπονητές και των δύο ομάδων έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για τις ομάδες τους και ιδιαίτερα της Κύπρου που της επόμενες ημέρες θα συμμετάσχει σε προκριματικό όμιλο για την συμμετοχή της στα τελικά του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων.
Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 200 φίλαθλοι, γεγονός που αναδεικνύει την δίψα των Πατρινών για αγώνες υψηλού επιπέδου.
Το πρώτο φιλικό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε χτες στο κλειστό γυμναστήριο Αιγίου, όπου νικητής αναδείχθηκε πάλι η ομάδα της Κύπρου με σκορ 37-38 (ημ. 20-17).
Οι ιθύνοντες και οι παίκτες της Κυπριακής ομάδας ξεναγήθηκαν στο μουσείο χάντμπολ Πάτρας, αντάλλαξαν αναμνηστικά τόσο με την ομάδα της Πάτρας όσο και με την ένωση Κυπρίων Ν. Αχαΐας.
Ιδιαίτερη στιγμή όταν δύο Κύπριοι αθλητές αντίκρισαν την φανέλα του συλλόγου τους, τον ΘΟΙ Αυγόρου, όπου έχουν συμπαίκτη τους τον πρώην αρχηγό της Ακαδημίας των Σπορ, τον Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, που πλέον ζει μόνιμα στην Κύπρο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
