Αρπαγή ανηλίκου: Στην Πάτρα συνελήφθη ο πατέρας που απήγαγε την κόρη του από Νοσοκομείο
Ο 44χρονος αλλοδαπός άρπαξε την κόρη του από το Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου η ανήλικη φιλοξενείτο κατόπιν εισαγγελικής εντολής.
Πατέρας άρπαξε την 16χρονη κόρη του η οποία φιλοξενείτο στην παιδιατρική κλινική του Νοσοκομείου Ζακύνθου κατόπιν εισαγγελικής εντολής και για το συμβάν συνελήφθη νοσηλεύτρια.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, με τον πατέρα να προσέρχεται στο νοσηλευτικό ίδρυμα και με το έτσι θέλω να παίρνει την ανήλικη και να εξαφανίζεται. Η νοσηλεύτρια βάρδιας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα γιατί δεν εμπόδισε τον πατέρα να πάρει διά της βίας το παιδί. Αργά το βράδυ της Τρίτης έγινε γνωστό πως ο 44χρονος Αφγανός εντοπίστηκε μαζί με την κόρη του στην Πάτρα και συνελήφθη.
Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα Τετάρτη 11/10/2023 στον Εισαγγελέα Ζακύνθου με την κατηγορία της αρπαγής ανηλίκου, ενώ το κορίτσι επέστρεψε στο νοσοκομείο έως ότου βρεθεί δομή να τη φιλοξενήσει. Ελεύθερη μετά την απολογία της αφέθηκε η νοσηλεύτρια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Πως να φτιάξεις την ανάλυση και να μεγεθύνεις τις παλιές σου φωτογραφίες με AI
Ομορφες στιγμές καλοκαιριού στο Τρεχλό Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Avengers: Doomsday – «Η κόλαση λογοδοτεί σε εμένα» το νέο trailer αποκαλύπτει ένα νέο έπος
Προσφορά της Humanity Greece προς τους Εθελοντές Πυροσβέστες της Αχαΐας ΦΩΤΟ
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Gemini 3.7 Flash: Η Google ανεβάζει ταχύτητα στον ανταγωνισμό της AI
