Άρτα :Aπάτη με λεία πάνω από 19.000 ευρώ
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (6) ημεδαπών , για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πράξεις που έλαβαν χώρα προ επταμήνου από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος (6) ημεδαπών (τεσσάρων ανδρών και δύο γυναικών), για απάτη και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πράξεις που έλαβαν χώρα προ επταμήνου από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, άγνωστος συνεργός τους, προσποιούμενος υπάλληλο του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε, τηλεφώνησε σε ιδιοκτήτη επιχείρησης στην Άρτα και με το πρόσχημα παροχής επιδόματος ηλεκτρικής ενέργειας (power pass), κατάφερε, αφού υπέκλεψε προσωπικούς κωδικούς, να αποκτήσει πρόσβαση στην ηλεκτρονική διαχείριση του τραπεζικού του λογαριασμού.
Στη συνέχεια, μετέφερε το συνολικό χρηματικό ποσό των 19.125 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς των κατηγορούμενων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας, ενώ η έρευνα για την ταυτοποίηση και λοιπών εμπλεκόμενων στην υπόθεση συνεχίζεται.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Blue Origin παρουσίασε νέο πυραυλοκινητήρα με 50% λιγότερα εξαρτήματα για να ανταγωνιστεί τη SpaceX
Γιατί είναι πάντα κρύα τα χέρια σας: Οι 5 πιθανές αιτίες και πότε να επισκεφθείτε γιατρό
Πάτρα: Εκδήλωση για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Νίκου Καχτίτση
Η Honor αποκάλυψε τρία νέα smartphones με δεύτερη οθόνη στο πίσω μέρος
Πώς φτιάχνεις σπιτική μαγιονέζα χωρίς να κόψει
