Ας μιλήσουμε για την Colleen Hoover – Τι πήγε λάθος με το cast του «Τελειώνει με Εμάς»

Το «Τελειώνει με Εμάς» είναι ένα βιβλίο που έχει παραμείνει στη λίστα των New York Times Best Sellers για 85 εβδομάδες.

Ας μιλήσουμε για την Colleen Hoover – Τι πήγε λάθος με το cast του «Τελειώνει με Εμάς» Φωτογραφία @readbyatha

Το «Τελειώνει με Εμάς» είναι ένα βιβλίο που έχει παραμείνει στη λίστα των New York Times Best Sellers για 85 εβδομάδες. Καταλαβαίνεις πως αντικειμενικά, αποτελεί τη μεγαλύτερη επιτυχία που έχει δει μέχρι σήμερα στη συγγραφική της καριέρα η Colleen Hoover.

Είναι το βιβλίο που την εισήγαγε στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, αφού για μήνες ατελείωτους, μέχρι και σήμερα, κυριαρχεί στη λίστα των ευπώλητων και παρά το δύσκολο περιεχόμενό του, κατάφερε ακόμα και να φέρει πίσω στα βιβλία ανθρώπους που είχαν να απολαύσουν την ανάγνωση από τότε που βρίσκονταν στο σχολείο ή σε κάποια φοιτητική αίθουσα.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Read by Atha (@readbyatha)

Όταν επομένως, είχε ανακοινωθεί πως το «Τελειώνει με Εμάς» θα μεταφερόταν στη μεγάλη οθόνη, είχαμε οριακά ουρλιάξει από ενθουσιασμό και μάλιστα, στα social media και ειδικότερα στο TikTok, είχαν δημιουργηθεί ίσως και χιλιάδες βιντεάκια με τα ιδανικό πρωταγωνιστικό cast που θα μπορούσε να «φέρει στη ζωή» τους χαρακτήρες που αγαπήσαμε και μισήσαμε μέσα στο συγκεκριμένο βιβλίο.

Και εκεί είναι που όλα πήγαν λάθος!

Μόλις πριν λίγες ημέρες, ανακοινώθηκε το cast της ταινίας, για τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες, και –για να το πω απλά, λιτά κι απέριττα- όποιοι έκαναν την επιλογή, τα σκ*τωσαν πανηγυρικά. Όχι, γιατί τα πρόσωπα που επιλέχθηκαν δεν ήταν απαραίτητα αυτά που φανταζόταν το κοινό, αλλά γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζουν ούτε στο ελάχιστο με αυτό που είχαμε διαβάσει στο χαρτί.

Ας αρχίσω από τον ρόλο της Lily Bloom, που δόθηκε στην Blake Lively. Μην παρεξηγηθώ, λατρεύω την Blake, σε σημείο να προσκυνώ το έδαφος στο οποίο περπατά, όμως ειλικρινά, με το χέρι στην καρδιά, δεν είναι η σωστή επιλογή.

Ας περάσω στον ρόλο του Atlas, που τον ανέλαβε επίσημα ο Shane West που καμία σχέση δεν έχει με τον χαρακτήρα, όπως τον λάτρεψαν εκατομμύρια γυναίκες ανά την υφήλιο, που περίμεναν μία επιλογή πιο νεαρή, πιο boyish.

Και θα ολοκληρώσω με τον χαρακτήρα που έχει προκαλέσει τις περισσότερες συζητήσεις, εκείνον του Ryle Kincaid που πέρασε στον Justin Baldoni, ο οποίος ταυτόχρονα θα αναλάβει και τη σκηνοθεσία της ταινίας.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Shane West (@theshanewest)

Για να καταλάβεις και εσύ πόσο λάθος πήγε αυτό το casting, θα σου βάλω δύο από τα πολλά βίντεο, με επιλογές που υποστήριζε όλο το ίντερνετ, αλλά κανείς –ούτε η Colleen- άκουσε.

 

@katherinareads there were so many possibilities.. #itendswithusmovie #itendswithus #atlascorrigan #shanewest #itendswithuscast #colleenhoover #colleenhooverbooks #booktok #fancast ♬ original sound – Kneely_Knight

@lilyherridge i love you blake but this was the dream cast 🫶🏼 #itendswithus #itendswithusbook #itendswithusmovie #itendswithuscast #itendswithuscolleenhoover #colleenhoover #moviecast ♬ original sound – &lt3

Εν ολίγοις, το μεγαλύτερο κομμάτι του αναγνωστικού κοινού της Colleen είναι βαθιά απογοητευμένο από αυτές τις επιλογές και προσωπικά, θα προτιμούσα την Blake Lively στη θέση της σκηνοθεσίας. Δεν καταλαβαίνω καν γιατί μία ταινία, με το συγκεκριμένο περιεχόμενο, θα πρέπει να δοθεί από ανδρική οπτική γωνία (που οκ, μπορεί ο Baldoni να κάνει εξαιρετική δουλειά, δεν αντιλέγω).

Όπως και να’χει, παρά τη (γενικότερη) απογοήτευση που εξέφρασα πιο πάνω, είναι οριακά σίγουρο πως η ταινία θα σπάσει ταμεία, όμως ταυτόχρονα, θα χρειαστεί και ένα θαύμα, για να αγαπήσουμε αυτό το cast.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments