Ασφάλεια Πατρών: Εξάρθρωσε πολυμελή εγκληματική οργάνωση διακίνησης μεταναστών

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr το κύκλωμα κατάφερνε και διασφάλιζε το πέρασμα των παράτυπων μεταναστών από την Τουρκία, μέσω του Εβρου και στη συνέχεια τους προωθούσε στην ενδοχώρα.

ΠΑΤΡΑ

Στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που «εισήγαγε» στη χώρα και προωθούσε στο εξωτερικό παράτυπους μετανάστες, προχώρησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pelop.gr, η υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών.

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, σε περιοχές της Αττικής, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν 9 άτομα. Πρόκειται για 5 αλλοδαπούς και 4 έλληνες, οι οποίοι  έναντι υψηλών χρηματικών ποσών «διευκόλυναν» την παράνομη είσοδο των αλλοδαπών και στη συνέχεια την έξοδο από τη χώρα, ακόμα και μέσω του λιμανιού της Πάτρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες  το κύκλωμα κατάφερνε και διασφάλιζε το πέρασμα των μεταναστών που προέρχονταν από την Τουρκία, από διάφορα σημεία του Εβρου και στη συνέχεια τους προωθούσαν σε περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας μεταξύ των οποίων η Πάτρα και η Ζάκυνθος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ