Ασφυκτικά γεμάτο το θεατράκι Ιτεών στην επιθεώρηση ¨Άλλαξ’ Ο κολιές” ΦΩΤΟ

Η παράσταση για όσους δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν θα επαναληφθεί, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Πατρέων, την Παρασκευή 5 Ιουλίου  και ώρα 21:30 στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία Πατρών

Τρελοί κι αδέσποτοι

Την προηγούμενη Παρασκευή το θεατράκι Ιτεών γέμισε ασφυκτικά από θεατρόφιλο κοινό το οποίο παρακολούθησε με πολύ κέφι την ξεκαρδιστική επιθεώρηση “Άλλαξ’ Ο κολιές” που παρουσίασε η ερασιτεχνική θεατρική ομάδα του Ε.Σ. Ιτεών “Τρελοί κι αδέσποτοι”.

Τρελοί κι αδέσποτοι Τρελοί κι αδέσποτοι Τρελοί κι αδέσποτοι

Το κοινό γελούσε ασταμάτητα και χάρισε απλόχερα το χειροκρότημά του στους συνετελεστές της παράστασης που έδωσαν για άλλη μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά και πίσω από τη σκηνή, και δεν παρέλειψε να συνεχάρει θερμά τους διοργανωτές της εκδήλωσης, το Δ.Σ. και τους εθελοντές του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ιτεών, γαι την άψογη διεξαγωγή μιας ακόμη όμορφης βραδιάς.

Τρελοί κι αδέσποτοι Τρελοί κι αδέσποτοι Τρελοί κι αδέσποτοι

Η παράσταση για όσους δεν κατάφεραν να την παρακολουθήσουν θα επαναληφθεί, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του Δήμου Πατρέων, την Παρασκευή 5 Ιουλίου  και ώρα 21:30 στα Παλαιά Δημοτικά Σφαγεία Πατρών με ελεύθερη είσοδο.