Ασπρόπυργος: Χειροπέδες σε 10 άτομα μετά τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για οκτώ Έλληνες και δύο Αλβανούς οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και, κατά περίπτωση, για τον νόμο περί όπλων, ρίψη φωτοβολίδων και επικίνδυνη οδήγηση.
Σε συλλήψεις μετατράπηκαν οι 10 προσαγωγές που είχαν γίνει χθες Κυριακή (18/2) από αστυνομικούς μετά τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών που έγινε κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραικο.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για οκτώ Έλληνες και δύο Αλβανούς οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας και, κατά περίπτωση, για τον νόμο περί όπλων, ρίψη φωτοβολίδων και επικίνδυνη οδήγηση.
Τα απίστευτα σκηνικά έγιναν στο 42ο λεπτό της αναμέτρησης όταν οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα ξεκίνησαν σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν πυροβολισμοί (ακόμη και εκτός γηπέδου).
Αμέσως ο διαιτητής Βάτσιος (που είναι και διαιτητής Super League) έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτοντας τον αγώνα και μετέβη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορεί ένα φρούτο να βοηθήσει πραγματικά σε καλύτερο ύπνο;
Το TikTok αλλάζει ριζικά και ετοιμάζεται να προσφέρει πολύ περισσότερα από βίντεο
Νατάσα Παζαΐτη: Η σπάνια τηλεοπτική εξομολόγηση – Η απάντηση στις φήμες για την υγεία της
Πώς να καθαρίσετε την τοστιέρα χωρίς να χαράξετε τις πλάκες
Η Binance κάλυψε το 95% των 6,3 δισ.$ κλεμμένων crypto και επαναφέρει τις αναλήψεις
