Ασπρόπυργος: Πυροβολισμοί έξω από γήπεδο ποδοσφαίρου – Προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ.
Η ΕΛΑΣ προχώρησε σε δέκα προσαγωγές, έξι μέσα στο γήπεδο και τέσσερις σε φορτηγάκι, όπου και βρέθηκε όπλο.
Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε νωρίτερα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής μεταξύ του Απόλλωνα Ποντίων και του Μανδραϊκού σε γήπεδο του Ασπροπύργου.
Ειδικότερα γύρω στις 15:45 και ενώ η αναμέτρηση ήταν στο 43΄λεπτό σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων ενώ έπεσαν και πυροβολισμοί.
Ο αγώνας διεκόπη και στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις που εντόπισαν δύο άτομα τραυματισμένα από τα επεισόδια και 9 κάλυκες.
Λίγη ώρα αργότερα στη λεωφόρο ΝΑΤΟ αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προχώρησαν στην προσαγωγή τεσσάρων ατόμων που επέβαιναν σε αυτοκίνητο εντός του οποίου βρέθηκε ένα όπλο.
Επίσης προσήχθησαν ακόμα έξι άτομα από την περιοχή της Μαγούλας, που εντοπίστηκαν μετά από αναζητήσεις των αστυνομικών.
Όλοι οι προσαχθέντες μεταφέρθηκαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Δυτικής Αττικής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η Εθνική βόλεϊ Ανδρών στον τελικό των Μεσογειακών αγώνων
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
Επιστρέφει στην Πάτρα ο Νίκος Βασιλείου, προορισμός τα Κρύα Ιτεών
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
