Ασπρόπυργος: Σε πρόσωπο της «νύχτας» ανήκει το βενζινάδικο – Η σύνδεση με τις δολοφονίες στον Κορυδαλλό – Έκτακτη σύσκεψη στην Ασφάλεια

Το βενζινάδικο αυτό στον Ασπρόπυργο ανήκει στο γιο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022.

Ασπρόπυργος: Σε πρόσωπο της «νύχτας» ανήκει το βενζινάδικο – Η σύνδεση με τις δολοφονίες στον Κορυδαλλό - Έκτακτη σύσκεψη στην Ασφάλεια

Δεν ήταν μια… απλή φωτιά αυτή που έβαλαν άγνωστοι σε πάρκινγκ βενζινάδικου στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα του Σαββάτου (10.06.2023).

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το βενζινάδικο αυτό στον Ασπρόπυργο ανήκει στο γιο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022.

Πρόκειται λοιπόν για έναν ακόμα «κρίκο» στην αλυσίδα της βίας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της μαφίας, στην οποία αλυσίδα ανήκει και η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Μάλιστα οι 2 δολοφονηθέντες στον Κορυδαλλό, δούλευαν για το γνωστό στέλεχος της «νύχτας» που δολοφονήθηκε το 2022.

Τα σενάρια που εξετάζονται συνδέονται και με το βενζινάδικο. Κι αυτό γιατί το πρώτο σενάριο λέει πως η γιοι του δολοφονηθέντος το 2022 «έφαγαν» τους 2 στον Κορυδαλλό μιας και θεωρούν πως έχουν εμπλοκή στο φόνο του πατέρα τους. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται πως η επίθεση στο βενζινάδικο ήταν αντίποινα. Από τη φωτιά κάηκαν 2 νταλίκες με καύσιμο, κάτι που σημαίνει μεγάλη ζημιά οικονομικά.

Το δεύτερο σενάριο λέει πως οι 2 στον Κορυδαλλό δολοφονήθηκαν από αντίπαλη ομάδα της μαφίας, και ήταν ένα μήνυμα πως «τους έχουν» και κάνουν κουμάντο.
Έκτακτη σύσκεψη στην Ασφάλεια

«Κόκκινος συναγερμός» έχει σημάνει στην Αστυνομία για νέο φούντωμα πολέμου στην μαφία, στα πλαίσια του οποίου έγινε και η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Εκτός από τη διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό, με τη μαφία φέρεται να συνδέεται και το χτύπημα σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο τα ξημερώματα του Σαββάτου (10.06.2023).

Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως βρίσκονται μπροστά σε ένα νέο κύκλο δολοφονιών ο οποίος τερματίζει την εύθραυστη «εκεχειρία» στους κόλπους της Greek Mafia, και γι αυτό το λόγο τις επόμενες ώρες θα γίνει σύσκεψη στα γραφεία της Ασφάλειας.

Υπάρχουν φόβοι και για νέο συμβόλαιο θανάτου.

Τα σενάρια για τη δολοφονία στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό και η επίθεση σε βενζινάδικο στον Ασπρόπυργο είναι κρίκοι της ίδιας αλυσίδας.

Συγκεκριμένα, το βενζινάδικο που δέχτηκε επίθεση αυτό στον Ασπρόπυργο ανήκει στο γιο ηγετικού στελέχους της Greek Mafia, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2022.

Πρόκειται λοιπόν για έναν ακόμα «κρίκο» στην αλυσίδα της βίας που έχει ξεσπάσει στους κόλπους της μαφίας, στην οποία αλυσίδα ανήκει και η διπλή δολοφονία στον Κορυδαλλό.

Το βενζινάδικο βρίσκεται μόλις λίγα χιλιόμετρα απόσταση από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο της δολοφονίας στον Κορυδαλλό.

Οι 2 δολοφονηθέντες στον Κορυδαλλό, δούλευαν για το γνωστό στέλεχος της «νύχτας» που δολοφονήθηκε το 2022.

Τα σενάρια που εξετάζονται συνδέονται και με το βενζινάδικο. Κι αυτό γιατί το πρώτο σενάριο λέει πως οι γιοι του δολοφονηθέντος το 2022 «έφαγαν» τους 2 στον Κορυδαλλό μιας και θεωρούν πως έχουν εμπλοκή στο φόνο του πατέρα τους. Σε αυτή την περίπτωση θεωρείται πως η επίθεση στο βενζινάδικο ήταν αντίποινα. Από τη φωτιά κάηκαν 2 νταλίκες με καύσιμο, κάτι που σημαίνει μεγάλη ζημιά οικονομικά.

Το δεύτερο σενάριο λέει πως οι 2 στον Κορυδαλλό δολοφονήθηκαν από αντίπαλη ομάδα της μαφίας, και ήταν ένα μήνυμα πως «τους έχουν» και κάνουν κουμάντο.

Το σίγουρο είναι πως στην Αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός για φούντωμα του πολέμου της «νύχτας», με την Ασφάλεια να πραγματοποιεί έκτακτη σύσκεψη, μιας και υπάρχουν φόβοι για νέο συμβόλαιο θανάτου, σύντομα.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κτηνωδία:62χρονος σκότωσε γάτα με καλάμι ψαρέματος
Άρτα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 69χρονος που βρέθηκε τραυματισμένος από όπλο δίπλα στο νεκρό άλογό του
Στην Εντατική 29χρονος - Έπεσε με το αναπηρικό του αμαξίδιο στη θάλασσα στις Ράχες
ΤΙΜΕ: Έλληνας επιστήμονας στη λίστα του περιοδικού με τους 100 ανθρώπους που θα αλλάξουν τον κόσμο