Αστακός: Λουκέτο και πρόστιμο σε κατάστημα για ηχορύπανση και μέτρα covid
H υπεύθυνη εργαζόταν χωρίς πιστοποιητικό ή test και μάσκα, ενώ το κατάστημα στερούνταν απολυμαντικά.
Η συλληφθείσα διαπιστώθηκε να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας 14 καθήμενους και δέκα όρθιους πελάτες, χωρίς να υπάρχουν τοποθετημένα απολυμαντικά στα τραπέζια του καταστήματος, ενώ η ίδια στερείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δεν είχε προβεί στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοϊό και εργαζόταν, χωρίς να κάνει χρήση προστατευτικής μάσκας.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ:
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα σε περιοχή του Ξηρομέρου, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας μια αλλοδαπή γυναίκα, διότι διαπιστώθηκε να λειτουργεί ως προσωρινά υπεύθυνη κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, εξυπηρετώντας (14) καθήμενους και (10) όρθιους πελάτες, χωρίς να υπάρχουν τοποθετημένα απολυμαντικά στα τραπέζια του καταστήματος, ενώ η ίδια στερείται πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, δεν είχε προβεί στην διενέργεια διαγνωστικού ελέγχου για τον κορωνοιό και εργαζόταν, χωρίς να κάνει χρήση προστατευτικής μάσκας.
Επιπλέον, διαπιστώθηκε να έχει θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικό συγκρότημα με ηχεία και να κάνει χρήση μουσικής σε υψηλή ένταση, στερούμενη άδεια από την αρμοδία αρχή, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ηχορύπανση, διαταράσσοντας την κοινή ησυχία των περιοίκων.
Στην συλληφθείσα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 2.600 ευρώ και επτά ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οδηγός αναγνώρισης: Ποια τσούχτρα τσιμπά και ποια είναι εντελώς ακίνδυνη
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Ο Σύλλογος Σοποτινών τον Δεκαπενταύγουστο ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Σακίρα – Κριστίνα Αγκιλέρα: Ακυρώθηκαν οι συναυλίες τους στο Άμπου Ντάμπι
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
