Αστέρας Τέμενης: «Η σκέψη πάει σε σκοπιμότητες»
Το σωματείο υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση από την πλευρά της ΤΚ Τέμενης
Την έκπληξη του εξέφρασε το ΔΣ του Αστέρα Τέμενης με ανακοίνωσή του, επειδή στα θέματα του δημοτικού συμβουλίου της 30ης Οκτωβρίου, υπάρχει η άρση παραχώρησης του χώρου δίπλα στο γήπεδο Τέμενης, όπου λειτουργεί γήπεδο 7Χ7 της ακαδημίας του Αστέρα.
Το σωματείο υποστηρίζει ότι δεν υπήρχε η παραμικρή ενημέρωση από την πλευρά της ΤΚ Τέμενης, όταν στις 7 Σεπτεμβρίου αποφάσισε να ζητήσει από το Δήμο Αιγιαλείας να άρει την παραχώρηση του χώρου προς την ομάδα του Αστέρα Τέμενης.
«Καλό θα ήταν, να δώσει το Δημοτικό Συμβούλιο τη δυνατότητα να γίνει μια συζήτηση και διαβούλευση με το νέο Τοπικό Συμβούλιο της Τέμενης.
Η δεκαετή παραχώρηση του χώρου στην ομάδα λήγει σε 2 χρόνια. Το ΔΣ του συλλόγου έχει δημιουργήσει οργανωμένο χώρο άθλησης με πλαστικό τάπητα, τέρματα, πάγκους, κερκίδες, αποδυτήρια, φωτισμό.
Είναι αδιανόητο 50 παιδιά να μην μπορούν να αθληθούν στο ίδιο το χωριό τους. Με αυτή την αδόκητη απόφαση η σκέψη όλων πάει σε πιθανές σκοπιμότητες που κρύβονται πίσω από μια τόσο ξαφνική και άκαιρη απόφαση», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δυσάρεστα τα νέα για όσους χρησιμοποιούν δωρεάν Gemini αλλά και για Google AI Plus συνδρομητές
Έτοιμα φαγητά και κατάθλιψη: Μελέτη λέει ότι η μείωση κατανάλωσης σε 4 εβδομάδες βοηθά
Στην Πλαζ ο Δήμος και το «Χαμόγελο του Παιδιού» ΦΩΤΟ
Ο επεξεργαστής σας ζεσταίνεται; Δείτε εύκολα τη θερμοκρασία του υπολογιστή σας
Samsung SmartTag 3: βρίσκει κλειδιά και με iPhone — μπαταρία έως 790 ημέρες
