Αστέρας Τρίπολης: Χτίζει πάνω σε Αχαιούς!

Αντζουλάς και Χριστόπουλος είναι τα επόμενα πρότζεκτ της ομάδας και σκοπεύει να τα προστατεύσει και να τα προωθήσει τα επόμενα χρόνια

Αστέρας Τρίπολης

Παίκτες του Αστέρα Τρίπολης για τρία ακόμα χρόνια θα είναι οι Γιώργος Αντζουλάς και Γιάννης Χριστόπουλος. Οι νεαροί Αχαιοί αμυντικοί ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με την ομάδα της Αρκαδίας, η οποία χτίζει πάνω τους την ομάδα των επόμενων χρόνων. Οι άνθρωποι του Αστέρα σκοπεύουν να ποντάρουν πάνω τους και δεν αποκλείεται να τους δούμε από το ξεκίνημα της σεζόν να παίρνουν  φανέλα βασικού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές, Γιώργο Αντζουλά και Γιάννη Χριστόπουλο. Το νέο συμβόλαιο των δύο ποδοσφαιριστών έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΝΤΖΟΥΛΑΣ

“Ευχαριστώ πάρα πολύ την οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να την ανταποδώσω, με την ευχή να είμαστε υγιείς και να πετύχουμε τους στόχους μας τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που η ομάδα μου μού έδειξε την εμπιστοσύνη της και μού προσέφερε ένα τέτοιο συμβόλαιο. Ευχαριστώ τους ανθρώπους της ομάδας και υπόσχομαι ότι θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για τον ΑΣΤΕΡΑ τα επόμενα τρία χρόνια, ποιος ξέρει ίσως και για περισσότερα. Θα δουλέψω πολύ για να αποδείξω τι αξίζω και για να δικαιώσω αυτή την εμπιστοσύνη. Καλή σεζόν στην ομάδα μου”.