Ασύλληπτη τραγωδία στους Παξούς: 4χρονη βρέθηκε νεκρή σε πισίνα, στον εισαγγελέα σήμερα η μητέρα
Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στους Παξούς μετά τον θάνατο 4χρονου κοριτσιού που έπεσε σε πισίνα γειτονικής βίλας. Η μητέρα του παιδιού, η οποία συνελήφθη αμέσως μετά το δυστύχημα, αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Νεκρό εντοπίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (22/8) στους Παξούς ένα κοριτσάκι μόλις 4 ετών, το οποίο είχε χαθεί από την προσοχή της μητέρας του. Το παιδί, μοναχοκόρη οικογένειας από την Αλβανία που ζει και εργάζεται στο νησί εδώ και χρόνια, βρέθηκε στην πισίνα βίλας, σε απόσταση περίπου 150 μέτρων από το σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Παρασκευής το παιδί έπαιζε στον κήπο, όταν μέσα σε λίγα λεπτά εξαφανίστηκε. Η μητέρα άρχισε να το αναζητά μαζί με γείτονες, όμως χωρίς αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα, ο μάγειρας της βίλας το εντόπισε στην πισίνα, την ώρα που οι ένοικοι του καταλύματος απουσίαζαν.
Η 4χρονη μεταφέρθηκε αμέσως στο Κέντρο Υγείας Παξών, όπου οι γιατροί έκαναν προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς όμως να καταφέρουν να την επαναφέρουν.
Η μητέρα του παιδιού κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Παξών και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορούν όντως οι σκύλοι να καταλάβουν ότι είστε άρρωστοι;
AI slop: Το φαινόμενο που κατακλύζει τα παιδικά βιβλία και τα platforms
Η αποστολή της Αιγιάλειας στην Ταϊβάν στους Παγκόσμιους Παιδικούς Αγώνες Δήμων ΒΙΝΤΕΟ
Κοινωνικό τιμολόγιο: Μέχρι πότε οι αιτήσεις για το ΚΟΤ – Οι παγίδες
Πανάκριβα τα Xbox στην ΕΕ: Έως και 200 ευρώ αύξηση στις κονσόλες
Με πιστούς της Λαπάτας ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι συμβαίνει στο σώμα σας όταν παραλείπετε συστηματικά να φάτε πρωινό
Τρισάγια και προσευχή για τους Πεσόντες πυροσβέστες, στην Αιγιάλεια
