Ασυλο Ανιάτων Πάτρας – Σοβαρό επεισόδιο με συνδικαλιστή και γιατρό: «Είσαι γελοίος – είσαι νούμερο…»!

Νέο σοβαρό λεκτικο επεισόδιο στο Ασυλο Ανιάτων Πατρών με πρωταγωνιστές τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων και γιατρό.

Ασυλο Ανιάτων

«Αναψαν τα αίματα» στην πλατεία μπροστά από το Άσυλο Ανιάτων, στην Ανω Πόλη της Πάτρας, όταν «αρπάχτηκαν» για τα καλά, χθες το πρωί, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων με τον γιατρό εργασίας.

Κι όλα αυτά, παραμονή της σημερινής 4ωρης στάσης εργασίας που έχει προκηρυχθεί στο Ίδρυμα, με αφορμή την έλλειψη προσωπικού και τον κίνδυνο που ελλοχεύει για την λειτουργία της δομής.

Ο συνδικαλιστής τον κατηγόρησε πως δεν φροντίζει για την καλύτερη αντιμετώπιση των γυναικών υπλαλλήλων που αντιμετωπίζουν μυοσκελετικά προβλήματα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η ταλαιπωρία τους.

Τότε – σύμφωνα με τον πρόεδρο – ο γιατρός «άρχισε τα γαλλικά»: και του είπε: «Τράβα ρε γελοίε, που μιλάς εσύ που μάς έχεις ξεφτιλίσει σε όλη την Πάτρα»!

Και ο πρόεδρος απάντησε, λέγοντας: «Αν κάποιος πρέπει να πάει κάπου, είσαι εσύ ρε νούμερο που δεν κάνεις τίποτα για τις σακατεμένες κοπέλες με τα προβλήματα που έχουν υποστεί. Γιατρός εργασίας να σου πετύχει»!

Οι φωνές των δύο ανδρών ακούγονταν… στο Αρχαίο Ωδείο (!) και ευτυχώς που δεν «πιάστηκαν στα χέρια» και το επεισόδιο έληξε μετά από κάποια λεπτά, αλλά εκτιμάται ότι η ένταση… θα ‘χει και συνέχεια.

Πριν από λίγες ημέρες έκλεισε ο φάκελος της προανάκρισης που αφορούσε στην περίοδο του κορονοϊού και εστάλη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments