Αταλάντη: Μη κατάλληλα 38 κτίρια από τον σεισμό των 4,8 ρίχτερ 

Σε πόσα κτίρια έχουν γίνει μέχρι τώρα αυτοψίες σε κτίρια, ύστερα από το μεγάλο σεισμό στην Αταλάντη.

Αταλάντη: Μη κατάλληλα 38 κτίρια από τον σεισμό των 4,8 ρίχτερ 

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρούν οι αυτοψίες για την καταγραφή των ζημιών στα κτίρια που επλήγησαν από τον σεισμό των 4,8 ρίχτερ στην ευρύτερη περιοχή της Αταλάντης στη Φθιώτιδα.

Στην Αταλάντη, που χτυπήθηκε την Πέμπτη, 8 Ιουνίου, από τον δυνατό σεισμό των 4,8 ρίχτερ, το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έστειλε κλιμάκια μηχανικών της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών (ΔΑΕΦΚ) για τη διενέργεια αυτοψιών και την εκτίμηση των ζημιών στα πληγέντα κτίρια.

Αταλάντη: Μη κατάλληλα 38 κτίρια από τον σεισμό των 4,8 ρίχτερ 
Επίσης, εστάλη και κλιμάκιο μηχανικών της εταιρείας Κτηριακές Υποδομές (ΚΤΥΠ. ΑΕ) για διενέργεια αυτοψιών σε σχολεία, νοσοκομεία και κέντρα υγείας της περιοχής.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει αυτοψίες σε 120 κτίρια στις Δημοτικές Ενότητες Αταλάντης και Δαφνουσίων του Δήμου Λοκρών, από τα οποία τα 38 κρίθηκαν ακατάλληλα προς χρήση (6 ιεροί Ναοί και 32 κατοικίες).

Επιπλέον, έγιναν αυτοψίες και σε 3 σχολικές μονάδες (με συνολικά 5 κτίρια) στις Δημοτικές Ενότητες Αταλάντης και Ορχομένου του Δήμου Λοκρών, εκ των οποίων το Δημοτικό Σχολείο στη Δημοτική Κοινότητα Ορχομενού (Τοπική Ενότητα Διονύσου) με 3 κτίρια, κρίθηκε ακατάλληλο και χρήζει επισκευών.

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεισμοί στην Κόρινθο: Δεκάδες σεισμικές δονήσεις στον Κορινθιακό Κόλπο
Κακοκαιρία Elias: Ακόμα και 230 χιλιοστά βροχής στη δυτική Θεσσαλία μέχρι το πρωί της Τρίτης
Αμερικανίδα ήρθε στην Ελλάδα για γάμο και διαγνώστηκε με καρκίνο – «Δεν μπορώ να επιστρέψω με ασφάλεια στην πατρίδα μου»