Αθηνόδωρος: Ολοι οι νικητές στους Σχολικούς αγώνες στη μνήμη του Χρήστου Λαϊνά – Φωτογραφίες

Οι σχολικοί αγώνες στίβου που διοργάνωσε το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου ο Αθηνόδωρος στη μνήμη του Χρήστου Λαϊνά, σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.

Αθηνόδωρος Αναμνηστική φωτογραφία από τους σχολικούς αγώνες στίβου στη μνήμη του Χρήστου Λαϊνά

Με τη συμμετοχή 200 και πλέον μαθητών και μαθητριών από τα δημοτικά σχολεία του Δήμου Αιγιάλειας, διοργανώθηκαν το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο του Αιγίου, σχολικοί αγώνες στίβου στη μνήμη του πρώτου προέδρου του Αθηνόδωρου, Χρήστου Λαϊνά. Το αγωνιστικό πρόγραμμα, ήταν στο περιθώριο του Πανελληνίου πρωταθλήματος 10χλμ. Ανδρών-Γυναικών και περιελάμβανε αγώνες 50μ., άλμα εις μήκος άνευ φοράς και ρίψεις vortex.

Αθηνόδωρος Αθηνόδωρος

Αναλυτικά ο νικητές ανά αγώνισμα είχαν ως εξής (οι φωτογραφίες είναι του Δημήτρη Περδίκη):

Αθηνόδωρος

Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κι Αιγιάλειας κ. Ιερώνυμος έκανε την απονομή στους νικητές στο άλμα εις μήκος άνευ φοράς. Την πρωτιά πήρε ο Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος (1ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου), τη 2η θέση Θωμάς Κουσουρής (9ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου) και την 3η ο Δημήτρης Μουστούλας (Δημοτικό σχολείο Διακοπτού)

Αθηνόδωρος

Ο Δήμαρχος Αιγιάλειας Δημήτρης Καλογερόπουλος έκανε την απονομή στις νικήτριες στο άλμα εις μήκος άνευ φοράς. Την πρωτιά πήρε η Αναστασία Σκαντζή (1ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου), τη 2η θέση η Μαρία Παπαναστασοπούλου (1ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου) και την 3η η Κωνσταντίνα-Στυλιανή Χριστοδουλοπούλου (10ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου)

Αθηνόδωρος

Ο παλιός πρωταθλητής Σπύρος Ανδριόπουλος έκανε την απονομή στις νικήτριες των 50μ. Την πρωτιά πήρε η Αναστασία Σκιντζή (10ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου), τη 2η θέση η Κωνσταντίνα Τριανταφυλλοπούλου (9ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου) και την 3η η Φωτεινή Σεραφειμίδη (Δημοτικό σχολείο Ακράτας)

Αθηνόδωρος

Την απονομή στις νικήτριες στο vortex έκανε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Αιγιάλειας Δημήτρης Ελευθεριώτης. Την πρωτιά πήρε η Φωτεινή Σεραφειμίδη (Δημοτικό σχολείο Ακράτας), τη 2η θέση η Ολγα Χυτήρη (Δημοτικό σχολείο Σελιανιτίκων) και την 3η η Χαρίκλεια Ζεντέφη (9ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου)

Αθηνόδωρος

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Ανδριόπουλος έκανε την απονομή στους νικητές του vortex. Την πρωτιά πήρε ο Ανδρέας Πλατυκώστας (10ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου), τη 2η θέση ο Σωτήρης Γιαννάδης (6ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου) και την 3η ο Στέφανος Θεοδωρόπουλος (10ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου)

Αθηνόδωρος

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Βασίλης Χριστόπουλος έκανε την απονομή στους νικητές των 50μ. Την πρωτιά πήρε ο Νίκος Θεοφανόπουλος (Δημοτικό σχολείο Κουλούρας), τη 2η θέση ο Ηλίας Τρίψας (2ο Δημοτικό Σχολείο Αιγίου) και την 3η ο Θωμάς Κουσουρής (9ο Δημοτικό σχολείο Αιγίου)

Αθηνόδωρος Αθηνόδωρος   ΑθηνόδωροςΑθηνόδωρος

Τέλος, τη μικτή σκυταλοδρομία 4×200μ. νίκησαν τα παιδιά του 10ου Δημοτικού σχολείου. Τη 2η θέση πήραν τα παιδιά του 9ου Δημοτικού σχολείου και την 3η τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου Διακοπτού. Την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αιγιάλειας Νίκος Καραϊσκος.

Αθηνόδωρος

Εντυπωσιακά χορευτικά είχαν ετοιμάσει οι «Estrellas» από τις «Μωβ Κινήσεις» του Αιγίου.

Αθηνόδωρος ΑθηνόδωροςΑθηνόδωροςΑθηνόδωρος

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ