Αττική Οδός: Σύγκρουση πέντε οχημάτων – Μεγάλες καθυστερήσεις στην κυκλοφορία
Η καραμπόλα έγινε στο ύψος της λεωφόρου Δημοκρατία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο στην Αττική Οδό
Ταλαιπωρία για τους οδηγούς στην Αττική Οδό, όπου σημειώθηκε σύγκρουση πέντε οχημάτων στο ύψος της λεωφόρου Δημοκρατία στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην καραμπόλα ενεπλάκησαν τρία φορτηγά και δύο ΙΧ, ενώ δεν υπάρχει σοβαρός τραυματισμός.
«Σύγκρουση πέντε οχήματων ύψος Λ. Δημοκατίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο, αναμένονται καθυστερήσεις», αναφέρεται στο μήνυμα της Αττικής Οδού.
Υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο άνω των 30 λεπτών από τον κόμβο της Περιφερειακής Αιγάλεω έως τον κόμβο Λ. Δημοκρατίας.
Προηγήθηκε νωρίτερα τροχαίο την Αττική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αεροδρόμιο. Ένα φορτηγό συγκρούστηκε με αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ο οδηγός του πρώτη οχήματος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ρύθμιση οφειλών 120 δόσεις ΑΑΔΕ/ΕΦΚΑ: ποιοι μπαίνουν και πώς
Ανάλυση Upd: Το ChatGPT Dots μπορεί να εκτοπίσει το ChatGPT;
Στο επίκεντρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας η ένταξη και η χειροτεχνία ΦΩΤΟ
Η εφαρμογή Gemini αποκτά νέο εργαλείο χαρτών και αντικαθιστά την κάθετο με το σύμβολο @
Το Netflix αποχαιρετά τα μεγάλα ονόματα του Hollywood και ότι την πήγε στην κορυφή
