Αυλαία με την 18η θέση η Δράκου με την 4Χ100 στη Σιγκαπούρη
Με τη συμμετοχή των ομάδων μας ανδρών και γυναικών στη σκυταλοδρομία 4Χ100μ μικτή ομαδική, ολοκληρώθηκαν οι παρουσίες μας στους προκριματικούς της κολύμβησης του 22ου παγκόσμιου πρωταθλήματος.
Στην ομάδα μικτή ατομική συμμετείχε και η Νόρα Δράκου η οποία ξεκίνησε με το ύπτιο όπου σημείωσε επίδοση 1:01.46. Ακολούθησε η Νικόλ Παυλοπούλου με το πρόσθιο (1:10.82), η Γεωργία Δαμασιώτη με τη πεταλούδα (58.67) και έκλεισε η Άννα Ντουντουνάκη που κολύμπησε ελεύθερο σε 55.25. Η Ελλάδα τερμάτισε στην 6η θέση στη 2η σειρά με 4:06.20 και κατέλαβε τη 18η θέση συνολικά. Ταξίδεψε με τη 16η καλύτερη επίδοση, 4:05.05. Ως 8η προκρίθηκε η ομάδα με τους ανεξάρτητους αθλητές (3:59.36), το πανελλήνιο ρεκόρ είναι 4:04.01.
«Πρέπει να επενδύσουμε και να χτίσουμε πάνω στη σκυτάλη για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2028», έδωσε το σύνθημα η Νόρα Δράκου μετά τη συμμετοχή της ομάδας μας στη 4Χ100μ μικτή γυναικών.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι συμβαίνει στο σώμα όταν μειώνεις τη ζάχαρη για 30 ημέρες
Μόνιμο tattoo χωρίς βελόνες και σύντομα θα το παραλαμβάνεις με κούριερ
Αιγιάλεια: Αναβάλλεται η εκδήλωση του ΚΚΕ στην Κουνινά λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς
Το ελληνικό τρόφιμο που θεωρείται «φάρμακο» για την καρδιά
Η AI μεταμορφώνει το Google Earth και μπορείς να δείς τον Παρθενώνα πριν 2500 χρόνια
Ζώδια και σχέσεις:Τα μυστικά που πρέπει να ξέρεις!
Τα 12 τρόφιμα «σωτήρες» για όσους δεν έχουν χρόνο να μαγειρεύουν
Παραδοσιακό δημοτικό γλέντι στον Κρίνο ΦΩΤΟ
