Αβραμάκης για Πιπιλή: «Τη σέβομαι και ως συνάδελφο και ως γυναίκα» – Οι εξηγήσεις για τα σκηνικά έντασης στη Βουλή

Η Φωτεινή Πιπιλή υποστηρίζει πως ο κ.Αβραμάκης της έκανε την ίδια ακριβώς κίνηση με τον Ηλία Κασιδιάρη, πίσω στο 2012.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΙΠΙΛΗ

Οι εντάσεις που δημιουργήθηκαν στη Βουλή πήραν τέτοια έκταση που αποτελούν θέμα συζήτησης και σήμερα, τουλάχιστον στην περίπτωση της Φωτεινής Πιπιλή και του Λευτέρη Αβραμάκη.

Μάλιστα, μίλησαν αμφότεροι για το συμβάν, τόσο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Λευτέρης Αβραμάκης όσο και η βουλευτήρς της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή.

«Σίγουρα πρόκειται για παρεξήγηση. Σέβομαι τη Φωτεινή Πιπιλή και ως συνάδελφο και ως γυναίκα. Δεν προκάλεσα κανέναν. Η κ. Πιπιλή έχει μία ένταση μέσα της, που συνήθως τη μεταφέρει διακόπτοντας τους συνομιλητές, παίρνοντας το λόγο αυθαίρετα» είπε στιον ραδιοφωνικό σταθμό Status 107.7 fm.

«Σε κάποια φάση αυτής της έντασης χθες» συνέχισε ο κ. Αβραμάκης «της είπαμε απλά, “σταματήστε, αν δεν είστε καλά να βγείτε έξω να ηρεμήσετε”. Δεν την πρόσβαλα με τίποτα, δεν την έθιξα ως άνθρωπο. Δεν είναι το ήθος μου, ούτε ο χαρακτήρας μου. Δεν έχω δώσει ποτέ τέτοια δικαιώματα. Είμαι υπεύθυνος για αυτά που λέω, όχι γι΄ αυτά που λέει ο καθένας».

Από την πλευρά της η Φωτεινή Πιπιλή επισήμανε ότι ο κ. Αβραμάκης έκανε την ίδια κίνηση που της είχε κάνει ο Ηλίας Κασιδιάρης το 2012 που σήμαινε «κάτσε κάτω γιατί είσαι πιωμένη».

«Δεν είμαι γυναικούλα, ουδέποτε είχε δημιουργηθεί στα 10 χρόνια το παραμικρό. Από το 2012 είχα την τόλμη να τα βάλω δημοσίως με τη ναζιστική συμπεριφορά της Χρυσής Αυγής. Δέχτηκα δύο επιθέσεις στο σπίτι μου, πολλάκις προπηλακισμούς από τον οπλοφόρο Κασιδιάρη» ανέφερε.

Και συνέχισε: «Βλέπω τον άντρα τον πολλά βαρύ να μου απευθύνεται με χειρονομία που σήμαινε αυτό που έκανε ο Κασιδιάρης. Τον πλησίασα (τον Αβραμάκη) και του είπα εγώ “δεν δεν φοβήθηκα τη Χρυσή Αυγή, δεν θα φοβηθώ εσένα, απλώς έρχομαι να σου επισημάνω ότι είσαι ο Κασιδιάρης του ΣΥΡΙΖΑ και θα σε λιώσω πολιτικά για την άνανδρη συμπεριφορά σου“. «Το χειρότερο είναι», σύμφωνα με την κ. Πιπιλή ότι «η κ. Τελιγιωρίδου της Καστοριάς άνοιξε το στόμα της και εκστόμισε απαράδεκτα πράγματα και της έκανε μάλιστα παρατήρηση ο Πρόεδρος της Βουλής».

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments