Αξιολόγηση εκπαιδευτικών: Δεν κάνει πίσω η Κυβέρνηση
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος θέλησε να…προσπεράσει τα μαζικά συλλαλητήρια τονίζοντας ότι το μόνο μήνυμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι ότι 6.100 σχολεία έχουν προχωρήσει στην αξιολόγηση.
Στις μαζικές κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών σε όλη την Ελλάδα κατά της αξιολόγησης στην εκπαίδευση, τουλάχιστον έτσι όπως περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου.
Ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά με τα συλλαλητήρια το οποίο είναι σε εξέλιξη, τονίζοντας ότι το μόνο μήνυμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, είναι ότι 6.100 σχολεία έχουν προχωρήσει στην αξιολόγηση παρά τις προσπάθειες ορισμένων, όπως είπε, που προσπαθούν να δυναμιτίσουν την κατάσταση.
«Οι εκπαιδευτικοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν αποδεχθεί τη σημασία της αξιολόγησης των σχολικών μονάδων» υπογράμμισε .
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η ICE αγοράζει σκυλιά ρομπότ για να κυνηγά μετανάστες
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Νεπάλ–Θιβέτ: 633 νεκροί, σχεδόν 3.000 αγνοούμενοι – Πτώματα παρασύρθηκαν έως την Ινδία
Για καταιγίδα κυβερνοεπιθέσεων με AI προειδοποιούν OpenAI και η Google και 100 εταιρείες
Σχολεία: Ένα μόνο τριήμερο φέτος. Όλες οι γιορτές και οι αργίες
