Μπαρ στη Θεσσαλονίκη λειτουργούσε με μουσική παρά την απαγόρευση – Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια
Μέσα στο μπαρ βρέθηκαν 12 άτομα, ενώ συνελήφθη η ιδιοκτήτρια
Βαριά καμπάνα» 5.000 ευρώ αλλά παράλληλα και αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκε σε μπαρ το οποίο βρίσκεται στο Φάληρο της Θεσσαλονίκης, για παραβίαση των μέτρων κατά του κορονοϊού, καθώς, ενώ έμοιαζε κλειστό, λειτουργούσε με μουσική και εξυπηρετούσε πελάτες, κάποιοι εξ αυτών χωρίς κανένα πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων συνελήφθη η 45χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος, η οποία οδηγείται στον εισαγγελέα πρωτοδικών.
Αστυνομικοί του τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας κλήθηκαν στη μία μετά τα μεσάνυχτα στο σημείο, ύστερα από σχετική καταγγελία, αλλά συνάντησαν κατεβασμένο το στόρι του μπαρ και δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο εσωτερικό. Όταν έγινε αντιληπτή η παρουσία τους σταμάτησε να παίζει η μουσική, ενώ κλήθηκαν αστυνομικές ενισχύσεις και αποκλείστηκε κάθε πιθανή έξοδος. Ύστερα από τρεις ώρες, η ιδιοκτήτρια άνοιξε τελικά την πόρτα και μέσα στο μπαρ βρέθηκαν συνολικά 12 θαμώνες.
Σε τέσσερις εξ αυτών επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ (σε καθέναν) επειδή δεν διέθεταν τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Εκδήλωση πολιτισμού στους Κάτω Λουσούς ΦΩΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Στο Σταροχώρι γιορτάστηκε η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου ΦΩΤΟ
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
