Μπαράζ συλλήψεων σε Πύργο, Ήλιδα και Ζαχάρω , ανήλικοι έκλεψαν κινητά, εντοπίστηκαν ναρκωτικά και οδηγοί αγνόησαν την Αστυνομία!
Δύο 16χρονοι κατηγορούνται ότι άρπαξαν τέσσερις τηλεφωνικές σσκευές από αθλητική εγκατάσταση, κάνναβη βρέθηκε σε αγρόκτημα, ενώ δύο οδηγοί αρνήθηκαν να σταματήσουν σε έλεγχο της ΕΛΑΣ

Στην Ηλεία έντονη ήταν η δραστηριότητα των αστυνομικών Αρχών με διαδοχικά περιστατικά σε Πύργο, Ήλιδα και Ζαχάρω να οδηγούν σε πέντε συλλήψεις για διαφορετικά αδικήματα.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν δύο ανήλικοι ηλικίας μόλις 16 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή κινητών τηλεφώνων, ενώ σε ξεχωριστές υποθέσεις κατασχέθηκε ποσότητα κάνναβης και συνελήφθησαν οδηγοί που δεν συμμορφώθηκαν σε σήματα αστυνομικών.
Πύργος: Δύο 16χρονοι άρπαξαν τέσσερα κινητά από αθλητική εγκατάσταση
Δύο ανήλικοι συνελήφθησαν το βράδυ στον Πύργο, καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετέβησαν σε αθλητική εγκατάσταση και αφαίρεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα.
Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δύο 16χρονους.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι οι ίδιοι οι ανήλικοι υπέδειξαν στους αστυνομικούς το σημείο όπου είχαν κρύψει τα κλεμμένα κινητά.
Οι συσκευές εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, προκειμένου να επιστραφούν νόμιμα στους κατόχους τους.
Ήλιδα: Κάνναβη εντοπίστηκε σε αγρόκτημα
Σε διαφορετική επιχείρηση, το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πύργου προχώρησαν στη σύλληψη ενός άνδρα σε περιοχή της Ήλιδας.
Κατά τη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 34,6 γραμμάρια κάνναβης.
Σε βάρος του σχηματίστηκε υπόθεση για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ζαχάρω: Δύο οδηγοί αγνόησαν το σήμα των αστυνομικών
Δύο ακόμη συλλήψεις σημειώθηκαν το βράδυ στη Ζαχάρω, σε διαφορετικά περιστατικά.
Στην πρώτη περίπτωση, οδηγός αυτοκινήτου δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης που του έκαναν αστυνομικοί για έλεγχο.
Ανάλογο περιστατικό καταγράφηκε και με οδηγό μοτοσικλέτας, ο οποίος επίσης δεν υπάκουσε στην εντολή των αστυνομικών να σταματήσει.
Και οι δύο άνδρες συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζαχάρως.
Οι πέντε συλλήψεις αφορούν τρεις διαφορετικές κατηγορίες υποθέσεων, με τις αστυνομικές υπηρεσίες της Ηλείας να προχωρούν στις προβλεπόμενες διαδικασίες για κάθε περιστατικό.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News