Μπονάνος: «Μέσα στο 2022 ξεκινούν τα έργα στο κολυμβητήριο στην Αγυιά»

«Έχουμε τη μελέτη στα χέρια μας, η διαδικασία προχωράει»

Μπονάνος: «Μέσα στο 2022 ξεκινούν τα έργα στο κολυμβητήριο στην Αγυιά»

«Μέσα στο 2022 ξεκινούν τα έργα στο κολυμβητήριο στην Αγυιά». Αυτά τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Μπονάνος «βγάζοντας» τη μεγάλη είδηση στην συνέντευξη Τύπου για το αυριανό παιχνίδι Ελλάδα-Ουγγαρία για το World League στο πόλο Γυναικών.
Όταν ρωτήθηκε από το pelop.gr και του ζητήθηκε να αναφερθεί στο θέμα με περισσότερες λεπτομέρειες ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: «Έχουμε τη μελέτη στα χέρια μας, η διαδικασία προχωράει και επαναλαμβάνω τα έργα της ανακατασκευής στο κολυμβητήριο στην Αγυιά θα ξεκινήσουν μέσα στο 2022».
Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΚ, Μιχάλης Κουρέτας επιβεβαίωσε τα όσα ανέφερε ο κ.Μπονάνος τονίζοντας: «Οι εργασίες ανακατασκευής θα ξεκινήσουν σύντομα και ευχαριστούμε τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη που έχει βάλει πλάτη, αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Το κολυμβητήριο θα ανακατασκευαστεί και στον περιβάλλοντα χώρο θα γίνουν και άλλες σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις».
Την ικανοποίηση του για αυτή την εξέλιξη εξέφρασε και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι η Ομοσπονδία θα είναι αρωγός στην ανακατασκευή του κολυμβητηρίου προσθέτοντας ότι κάθε νέο κολυμβητήριο αποτελεί ένα ακόμη όπλο στη φαρέτρα της Ομοσπονδίας.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] – Ξεκινούν τα έργα ανακατασκευής στο Κολυμβητήριο τ… […]