Μπρους Γουίλις: Χειροτερεύει η κατάστασή του –  Δεν αναγνωρίζει την Ντέμι Μουρ, τι λέει η μικρότερη κόρη τους

Ο Μπρους Γουίλις δίνει μάχη με την άνοια και φαίνεται ότι η υγεία του όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά δεν αναγνωρίζει τη Ντέμι Μουρ.

Μπρους Γουίλις

Δυστυχώς όλο και χειρότερα πηγαίνει η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού Μπρους Γουίλι…

Ο άνθρωπος που έχει σώσει τον κόσμο δεκάδες φορές (είναι Πολύ σκληρός για να πεθάνει άλλωστε), δυσκολεύεται να μιλήσει, ακόμη και να αναγνωρίσει τη μητέρα των τριών από τα παιδιά του.

Ο Μπρους Γουίλις δίνει μάχη με την άνοια και φαίνεται ότι η υγεία του όχι μόνο δεν βελτιώνεται αλλά δεν αναγνωρίζει τη Ντέμι Μουρ.

Σχεδόν εννέα μήνες αφού διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια, ο Μπρους Γουίλις και η οικογένειά του συνεχίζουν να ανεβαίνουν τον Γολγοθά τους. Δημοσίευμα του «Closer» ανέφερε ότι ύστερα από την επιστροφή του 68χρονου ηθοποιού από την Ιταλία, η πρώην σύζυγός του (σ.σ. ήταν παντρεμένοι από το 1987 έως το 2000) Ντέμι Μουρ πήγε να τον δει. Διατηρούν, άλλωστε, εξαιρετικές σχέσεις. Ο Μπρους Γουίλις, όμως, φέρεται να μην την αναγνώρισε.

«Η μνήμη του εξασθενεί, η Ντέμι συνειδητοποίησε ότι δεν την αναγνώρισε στην πραγματικότητα και είναι καταρρακωμένη. Δεν είχε ιδέα ότι είχε προχωρήσει τόσο πολύ», φέρεται να δήλωσε στο Closer πηγή κοντά στην οικογένεια.

Τον βοηθά η μουσική, δυσκολεύεται να μιλήσει

«Παλεύουμε ως οικογένεια και ατομικά», είπε η μικρότερη κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, όταν, το απόγευμα της Τετάρτης, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ντου Μπάριμορ. Η οικογένεια του 68χρονου ηθοποιού αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας του ώστε να βοηθήσει κι άλλους ασθενείς με άνοια.

Η 29χρονη Ταλούλα, ηθοποιός και η ίδια όπως οι γονείς της, αποκάλυψε ότι ο πατέρας της, που πλέον αντιμετωπίζει προβλήματα ομιλίας, βρίσκει “καταφύγιο” στη μουσική.

«Είναι ένα τεράστιο κομμάτι του τρόπου με τον οποίο περνάω το χρόνο μου μαζί του. Παίζω μουσική και απλά καθόμαστε. Είναι πραγματικά ξεχωριστό. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να ζητήσουμε», είπε.

Μάλιστα, σε ερώτηση της Ντρου Μπάριμορ σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις, απάντησε πως είναι στάσιμη. «Είναι ο ίδιος, το οποίο πιστεύω είναι το καλύτερο πράγμα που μπορώ να ζητήσω. Και αυτό που εισπράττω όταν είμαι μαζί του, είναι αγάπη. Και είναι ο μπαμπάς μου και με αγαπάει. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να ζητήσουμε».

Τον περασμένο μήνα ο στενός φίλος του Μπρους Γουίλις, Γκλεν Γκόρντον Κάρον, είχε μοιραστεί νέα για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού.

«Η αίσθησή μου είναι ότι τα πρώτα ένα με τρία λεπτά ξέρει ποιος είμαι. Ήταν ένας αχόρταγος αναγνώστης- δεν ήθελε να το ξέρει κανείς αυτό, αλλά τώρα δεν διαβάζει. Όλες αυτές οι γλωσσικές δεξιότητες δεν είναι πλέον διαθέσιμες σε αυτόν, και όμως εξακολουθεί να είναι ο Μπρους. Όταν είσαι μαζί του, ξέρεις ότι είναι ο Μπρους και είσαι ευγνώμων που είναι εκεί, αλλά η χαρά της ζωής έχει χαθεί», δήλωσε στο Page Six.